Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол. Публично о личном/Про Гвардіолу вперше напишуть українською

Про Гвардіолу вперше напишуть українською

Виявляється, що Гвардіола відвідав Харків не лише у футбольних справах, а й у літературних.

Автор — Nastya Nazarenko
20 сентября 2019, 14:30
1
Про Гвардіолу вперше напишуть українською

Пеп Гвардіола відвідав Харків не лише у футбольних справах, а й у літературних. 

Директор видавництва "Фоліо" Олександр Красовицький та бізнесмен Юрій Сапронов у соціальних мережах поділилися світлинами із зустрічі з тренером. 

"Кожен рік по книжці про Гвардіолу. І кожен рік він приїздить підписати примірники. Наступного року буде третя - і вже українською. Про Англійську частину кар'єри". - поділився планами на майбутнє видавець.

Тож завдяки "Фоліо" побачили світ 2 книги про відомого тренера: "Пеп: Конфіденційно" та "Еволюція Гвардіоли". Обидві - російською мовою.

У нього незвичайні тренування - гравці його команди не просто бігають з м'ячем: схоже, кожен їхній вихід на поле - загадка, яку може розгадати лише він. Переходячи до будь-якої команди в якості тренера, він перш за все вивчає мову, якою зможе спілкуватися з гравцями, вражаючи цим фактом журналістів. І щоразу Гвардіола буквально проростає в команду, стаючи її частиною. Ця книга про нього - про видатного футбольного тренера Пепа Гвардіолу. Вірніше, про те, що він дозволив, щоб про нього дізналися ...

"Еволюція Гвардіоли" є продовженням монументальної праці Марті Перарнау (письменника та друга тренера) під назвою "Пеп: конфіденційно". Але якщо в першій книзі автор розповідає про перший сезон роботи Пепа Гвардіоли в "Баварії", то цього разу читач отримає можливість зазирнути за лаштунки другого і третього сезону роботи каталонського тренера в мюнхенському клубі. Також "Еволюція Гвардіоли" дає розгорнуту відповідь на питання з приводу вибору Гвардіолою свого наступного місця роботи - в "Манчестер Сіті".

А Ви чекаєте на таку футбольно-літературну новинку?