Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол. Публично о личном/Унікальні дитячі фото Андрія Шевченка, які ви могли не бачити

Унікальні дитячі фото Андрія Шевченка, які ви могли не бачити

Яким був у дитинстві нинішній тренер Національної Збірної України?

Автор — Nastya Nazarenko
11 сентября 2019, 11:29
2
Унікальні дитячі фото Андрія Шевченка, які ви могли не бачити

Яким був у дитинстві нинішній тренер Національної Збірної України?

У далекому 1976-му році, коли народився один із найвизначніших українських футболістів Андрій Шевченко, ніхто навіть і подумати не міг про Інстаграм і беззаперчний вплив соціальних мереж. Лише завдяки досить скромним радянським фотографіям можемо побачити, яким був у дитинстві нинішній тренер Національної Збірної України. 

"Фотографія може представляти лише теперішнє. Щойно ви щось сфотографували, воно стає частиною минулого", - так говорила американка Береніс Еббот, перша жінка-фотограф, якій вдалося здобути визнання у тоді традиційно чоловічій професії.

Футбол - також професія традиційно чоловіча, але досягти успіхів у ній доволі складно. Хлопчику із невеличкого села Двірківщина - ти більше. Але Андрієві це вдалося. 

Двічі кращий бомбардир Ліги Чемпіонів,  володар "Золотого м'яча" 2004-го року. Шевченко неодноразово був визнаний найкращим футболістом України і зрештою у 2016-му став головним тренером національної команди.

Кажуть, що хороші фото, як вдалі жарти. Якщо ти маєш їх пояснювати, то не настільки вони й хороші. Ці світлини і коментувати не варто. Вони говорять самі за себе.