Tribuna/Футбол/Блоги/Казки датського розливу/Перший тур Н2Н Ла Ліга, сезон 2014/2015. Жеребкування

Перший тур Н2Н Ла Ліга, сезон 2014/2015. Жеребкування

Підводимо підсумки відбору двадцяти учасників та проводимо жеребкування

15 августа 2014, 16:18
20

Всім привіт!

Сьогодні до нас приєднався двадцятий учасник турніру, а це означає, що ми можемо офіційно оголосити про початок чемпіонату. Що ж, як було сказано раніше, турнір буде проводитись по календарю Прімери, а учасник, обравший собі певний клуб буде переживати турнірні перипетії разом з обранною командою.

Перейдемо до жеребкування першого кола фентезі-турніру Н2Н Ла Ліга, сезону 2014-2015:

Малага (vovan_72) - Атлетік Більао (Виталий Старенький).

Гранада (shkrek) - Депортіво (Андрій Левченко).

Севілья (Alexyani) - Валенсія (FC "Prometey").

Альмерія (sanyok) - Еспаньол (barcafan92).

Ейбар (Akademik) - Реал Сосьєдад (Аліна Конончук).

Барселона (DimaLviv) - Ельче (Aaisberg).

Сельта (ДНЕПРовец) - Хетафе (Serginho UA).

Леванте (sem1788) - Вільярреал (Suarez).

Реал Мадрид (Ганс Крістіан Андерсен) - Кордоба (Dyadya Vitya).

Райо Вальєкано (alex2777) - Атлетико Мадрид (gash).

Хочу звернути увагу, якщо до 20 серпня учасник під ніком  FC "Prometey" не вступить і лігу (b53b2df40181), то він буде замінений іншим учасником без повторного попередження про це.

Червону стрічку перерізали, фентезі-турнір офіційно відкрили. Десять цікавих пар, десять крутих протистоянь. Нагадуємо, що Прімера стартує 23 серпня, отже дедлайн і можливість робити стільки замін, скільки душа побажає закінчується 23 серпня о 19:00. Після цього можна буде робити лише 3 заміни за тур, отже хто не впевнений в своєму складі переробіть його до закінчення дедлайну і можливо саме Ви станете переможцем в цьому фентезі-турнірі.

Ну і під кінець посту, окрім відкриття чемпіонату, відкриємо постійну рубрику: "Питання до читачів". Отже, на вашу думку, в цьому сезоні Ла Ліги, які команди ввійдуть в п'ятірку лідерів чемпіонату? Якщо ви аргументуєте свій вибір то буде взагалі шикарно :) 

Всього найкращого, чекаємо 23 серпня, слідкуємо за прекрасним іспанським чемпіонатом та граємо в фентезі до кінця, адже, як вже було сказано, кожен тур і кожна заміна може вирішити майже все.

Adiós!

Лучшее в блогахБольше интересных постов