Tribuna/Футбол/Блоги/Face ID/Коротун, гульвіса, ходячий мрець, чемпіон АПЛ. Правила життя Джеймі Варді

Коротун, гульвіса, ходячий мрець, чемпіон АПЛ. Правила життя Джеймі Варді

Джеймі Варді – один із топових нападників в АПЛ. Гравець, який пройшов тернисту дорогу до так бажаного успіху. До речі, англійський голеодор дійсно відчув на собі всі «9 кіл пекла». Футболіст змінив кілька клубів (часто граючи ледь не на волонтерських засадах), «підсідав» на алкоголь та енергетичні напої, ледь не сів за грати. Так-так, і все це про нападника «трьох левів». Але давайте по порядку. Дитинство та вольовий характер: «Я майже завжди ношу мою біло-блакитну спортивну форму «Уенсдей», відтворюючи в пам’яті ігри...

Блог — Face ID
26 июля 2019, 21:42
5
Коротун, гульвіса, ходячий мрець, чемпіон АПЛ. Правила життя   Джеймі Варді

Джеймі Варді – один із топових нападників АПЛ. Гравець, який пройшов тернисту дорогу до так бажаного успіху. До речі, англійський голеодор дійсно відчув на собі всі "9 кіл пекла". Футболіст змінив кілька клубів (часто граючи ледь не на волонтерських засадах), "підсідав" на алкоголь та енергетичні напої, ледь не сів за грати. Так-так, і все це про нападника "трьох левів". Але давайте по порядку.

Дитинство та вольовий характер:

"Я майже завжди ношу мою біло-блакитну спортивну форму «Уенсдей», відтворюючи в пам'яті ігри, які я дивився на "Хіллсборо". Це місце було особливим для мене в дитинстві. Мій батько почав водити мене на матчі, коли мені було близько 5 років".

"Моя одержимість Девідом Херстом, "Шеффілдом" і футболом безумовно не дуже добре позначилась на моїх успіхах в школі, а також викликала деякі проблеми з нашими сусідами".

"За рогом стояли чотири будинки із загальною галявиною, і я знав, що сусідка не любила, коли я там грав в м'яч. М'яко кажучи, я применшую. Вона ненавиділа це і не припиняла кричати на мене. Вона проколювали всі мої м'ячі. Яким же вона була жахливою людиною, щоб робити таке маленькій дитині! Одного разу вона вирішила поміняти вікна в будинку. Я пробрався на її ділянку. Це був справжній шанс, щоб розплатитися за все. Вікно було розбите до того, як склярі почали установку. До сьогодні ніхто не знав про це - це я кинув цеглину у скло".

Навчання, перші кроки у футболі та труднощі:

"У перший день навчання в середній школі я сидів перед керівником нашого класу. Так ось, не встиг я вийняти свою ручку, як учитель сказав: «Джеймі Варді, до директора». З'ясувалося, що хтось кидав каміння у вікна моєї старої початкової школи в Малин-Брідж, і чомусь головним підозрюваним був я.

"Я був абсолютно спустошений, коли вийшов з комплексу «Уенсдей». Все своє життя я співпереживав клубу, а зараз мені заявляють, що я їм більше не потрібен. Вони не розуміли, що для мене значило носити цю форму.

"Розчарований і пригнічений, я повернувся до того, з чого починав. Зіграв декілька ігор за «Йорк Каунті», який базувався недалеко від місця мого проживання, але був так далеко від того, про що я мріяв!"

Проблеми із законом та переосмислення цінностей:

Перечитуючи автобіографію нападника, можна відзначити досить цікавий факт. Під час відпочинку в одному із пабів Варді вплутався в бійку, захищаючи свого друга (який мав проблеми із слухом). Цікаво, що саме Джеймі ледь не сів в тюрму. Як наслідок йому довелось кілька місяців ходити з браслетом та не покидати окреслену територію –а для футболіста це надзвичайно важко, враховуючи виїзні матчі. Мабуть, ця ситуація дала поштовх для Варді.

"Замкнений у чотирьох стінах протягом півроку, я вбивав час після роботи, дивлячись фільми на DVD, який мені продав хлопець з роботи. Я переглянув сотні кінокартин - по три за ніч, намагаючись втекти від нудьги".

Нові клуби, алкоголь, "Лестер":

Джеймі вдалось пограти ще в багатьох клубах Англії перед неймовірним періодом в Лестері, хоча й там не все одразу вдавалось. Були пропозиції від "Шеффілд Юнайтед". Але Варді не перейшов, адже з дитинства був фанатом "Унсдей".

Попри те, що нападник забивав по 20+ голів за сезон у різних клубах… Варді буквально тонув у чарці. Він сам признавався, що випивав пиво, або й міцніші напої буквально перед іграми. Та часто приходив на тренування із похміллям. Вболівальники прозвали форварда ходячим мерцем через невиразну гру. Ще однією пристрастю були енергетики та не зовсім збалансований раціон.

Признаймось, що ніхто з нас не ідеальний. І Варді не є виключенням. До речі, за рекомендаціями лікарів все таки збавив апетити.

Наступним щаблем в історії форварда був "Лестер Сіті", який став чемпіоном. Без голів Варді, скоріш за все, тріумфу б не було. Але початок кар’єри не був райдужним, футболіст хотів покинути команду, але проблему вдалось загладити Шекспіру.

Особиста історія продовжується і правил життя з року в рік побільшає. Адже важливим тут є досвід.

На основі автобіографії Джеймі Варді.

Лучшее в блогахБольше интересных постов