Tribuna/Футбол/Блоги/FACEBALL/36-й день Луческу / победа над Шахтёром / что дальше / впечатления от Дениса Босянка

36-й день Луческу / победа над Шахтёром / что дальше / впечатления от Дениса Босянка

Мої вітання всім футбольним вболівальникам! До Вашої уваги фрагмент моєї розмови з Денисом Босянком. Я поцікавився враженнями Дениса, щодо перших результатів роботи Мірчі Луческу на чолі «Динамо» Київ.

Блог — FACEBALL
Автор — FACEBALL
27 августа 2020, 18:27
2
36-й день Луческу / победа над Шахтёром / что дальше / впечатления от Дениса Босянка

Мої вітання всім футбольним вболівальникам! До Вашої уваги фрагмент моєї розмови з Денисом Босянком. Після матчу за участі АЗ Алкмаар у кваліфікації Ліги Чемпіонів, який нам довелось коментувати на каналі Sport 1, я поцікавився враженнями Дениса, щодо перших результатів роботи Мірчі Луческу на чолі «Динамо» Київ.

Верхових: «Я знаю, що те не прийняв Луческу, але хотів би дізнатися твою думку по грі, яку ти бачив у Супекубку?»  

Босянок: «Як тренера, я не приймаю цю фігуру. Знаю, що це не всі розуміють. Я згоден з фанами, з ультрас. Я цю людину не бачу тренером улюбленого «Динамо» Київ. Якщо говорити по грі, яка всіх привела в ейфорію, давайте почекаємо більш бойового футболу. Зрозуміло, що це був перший серйозний матч, гра з чемпіоном, який чотири роки на троні. У будь-якому варіанті - це був принциповий матч.  Матч був нервовий, як для такого досвідченого тренера. У першому таймі мені сподобалося, як команда була заряджена на гру, на перемогу. Але мені не сподобалася команда у другому таймі, яка нагадувала посередність, яка була останні сезони. Команда відстоювала рахунок. Два різні абсолютно тайми. Зрозуміло, що Луческу зарядив своїм приходом команду емоційно і з середини».

Верхових: «Той факт, що з перших хвилин не було Циганкова, Дуелунда, Миколенка, Цітаішвілі – як ти вважаєш, що це було: він хотів якось здивувати «Шахтар»?»     

Босянок: «Я не дуже зрозумів… Чому не було, наприклад, Циганкова, Дуелунда? Тому що, особливо Дуелунд, показав, що він той футболіст, який має точно виходити в старті. Те, як він грав, вже після появи нового тренера, він заслужив грати в основі. Дуелунд – це дарування, чомусь його недооцінюють, мені здається. Так, йому не щастило з травмами, але він мав грати в старті. Не зрозумів цей фінт з Циганковим, чому він його притримав на лавці. Я би поставив у стартовий склад і Цітаішвілі, і Циганкова, і Дуелунда – якщо тебе цікавить».

Верхових: «Як ти ставишся до тих експериментів Луческу з гравцями, яки він зараз випробовує?»  

Босянок: «Це треба подивитись. Важко аналізувати один матч. Це експерименти, він новий тренер і буде шукати не один матч. Його головний матч, це боротьба за кваліфікацію Ліги Чемпіонів. О там цікаво, які будуть рухи, на якому він зупиниться складі. Адже це буде матч на вагу сезону».

Верхових: «Який найважчий період буде у київського «Динамо» Луческу?»

Босянок: Йому легко не буде, точно. Мені зрештою цікаво, як він себе поведе з нашими чемпіонами світу. Схоже, Булєцу відправляють, відфутболюють. Я цього не розумію, як можна відмовлятися від такого таланту. Сподіваюсь, що Попов буде готовий грати у кваліфікації. Адже, для боротьби за групу Ліги Чемпіонів – центр оборони, це життєважливе питання. В іншій частині поля, як будуть забивати футболісти, які мають це робити – Цітаішвілі, Дуелунд, вірю – в Соля.

Верхових: «Мені здалося, що при Луческу, легіонери додали…»

Босянок: «де Пена, це відкриття! Особисто для мене. І це реально найсильніший легіонер. Я цього не очікував. Він грає на рівні творця, і це знахідка – можна говорити точно».

Більше з розмови з Босянком, та моїх вражень від перших днів Луческу на чолі «Динамо» - дивись на моєму каналі у влогноті «Луческу у Динамо»       

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Цена улыбки Шахаба
21 декабря 2020, 10:50
1
Футбольный Сезон
21 ноября 2020, 13:39
ПОЧЕМУ? TRЕНДЕЦЬ
16 ноября 2020, 01:50
3
Да будет Каштру!
20 октября 2020, 16:56
Дерби с Арсеналом
16 октября 2020, 18:39
Принимаем Житомир
19 сентября 2020, 12:25
Все посты