Tribuna/Футбол/Блоги/Типу аналітика/Вест Хем – Хаддерсфілд. Прев’ю

Вест Хем – Хаддерсфілд. Прев’ю

Перед початком сезону прогнозували високі позиції для Молотобійців і боротьбу за виживання для Тер’єрів. Після 3-х турів, наперекір прогнозам, команди показали зовсім полярні результати і підопічні Біліча зараз останні й можуть скоро мати нового наставника, коли гравці Вагнера перебувають у сусідстві клубів з Манчестера в топ-4.

11 сентября 2017, 11:20
Вест Хем – Хаддерсфілд. Прев’ю

Понеділок, 11 вересня, 22:00, Лондон, «Олімпійський», 4-ий тур АПЛ

Перед початком сезону прогнозували високі позиції для Молотобійців і боротьбу за виживання для Тер’єрів. Після 3-х турів, наперекір прогнозам, команди показали зовсім полярні результати і підопічні Біліча зараз останні й можуть скоро мати нового наставника, коли гравці Вагнера перебувають у сусідстві клубів з Манчестера в топ-4.

Про «Вест Хем» я писав і в кінці минулого сезону, і вже на початку цього. Тому сьогодні цей абзац буде дуже скромним на слова. Єдине, що зрозуміло – Білічу треба брати максимальну кількість очок у найближчих турах проти «Хаддерсфілда», «Вест Бром», «Тоттенхем» та «Свонсі». А якщо це в хорвата не вдасться, то лондонська преса вже знайшла йому кандидатів на заміну – Манчіні, який не дуже задоволений своїм становищем у Росії, де поки лідирує із «Зенітом», та Бенітес, який ніби невдоволений літньою трансферною кампанією в «Ньюкаслі». А вчора ще одне англійське видання повідомило, що запросити до Лондона хочуть Саррі. От тільки чи треба воно італійському фахівцю, який зараз має команду здатну виграти Скудетто, сильно виступити в ЛЧ.

Ситуація з лазаретом для Молотобійців не покращується:  хоч і відновився Керролл і буде кому тепер приймати так улюблені навіси до штрафної суперників, і лідер оборони Рід також вже тренується з основною групою, та під час перерви в чемпіонаті мікротравми отримали Фернандес та Айю, більше серйозне пошкодження в Лансіні, що вкупі з дискваліфікацією Арнаутовіча створює тяжку головоломку для Біліча з вибором гравців атакувальної лінії. Доведеться експериментувати з наявними Сахо, Антоніо, Чічаріто та Керроллом, але невідомо, в якій той зараз формі. Також під питанням Куяте, який ніяк не може ввійти в сезон.

«Хаддерсфілд» вдома стримав слабкі потуги Сорок і, забивши гол, здобув 3 пункти. В Кубку Ліги не мали особливих проблем з минулорічними суперниками по Чемпіоншипу, які тепер в Лізі 1, «Ротерхемом» (2:1), а в крайньому матчі в АПЛ приймали вдома «Саутгемптон» і навіть мали перемагати Святих, але реалізація підвела і довелося розписати нульову нічию. Німецький наставник Тер’єрів Вагнер отримав нагороду кращого менеджера АПЛ у серпні, що цілком справедливо. Головне, щоб не було як минулого сезону, коли Фелан з «Халл Сіті» також взяв цю нагороду в серпні, але вже після Нового року його було звільнено. Щоб не втрачати час, Вагнер провів під час міжнародної паузи товариський матч проти команди з німецького 4-го дивізіону «Альтони» і Тер’єри впевнено перемогли 3:0. Цікаво, що під час підготовки до сезону Молотобійці також грали проти цієї команди контрольний поєдинок і тоді англійці оганьбилися, зігравши 3:3.

Команду, а точніше, її резерв підсилив досвідчений голкіпер Грін, який у свої 37 встиг награти 634 матчі в кар’єрі і найбільше (267) якраз за Молотобійців. Минулий сезон він провів за «Лідс» і міг з ними виходити в АПЛ, але оскільки то не вдалося, Грін пішов вільним агентом до клубу з елітного дивізіону.

У Тер’єрів, певно, найслабший склад з усіх представників Прем’єр-ліги, але Вагнер уміло його готує до матчів. Зараз ситуація з лазаретом не найкраща для «Хаддерсфілду»: резервний центрфорвард Куанер пошкодив коліно, лідер центру поля Муй захворів і пропустив свою поїздку до складу збірної Австралії, основний вінгер ван Ла Парра має мікротравму. Єдине позитивне – усі вони мають шанс зіграти проти «Вест Хема». Близькі до повернення центрбек Крейні та центрхав Хогг, чого не скажеш поки про центрального захисника Станковіча.

Пара команд, яка не дуже часто пересікається останні 45 років, бо було це всього двічі, і то в межах розіграшу Кубку Ліги в 1997-му році. Тоді грали по 2 матчі і за їх сумою (3:1) далі пройшов «Вест Хем». В АПЛ, як ви зрозуміли, вони ніколи не грали один проти одного, лише в межах Першого дивізіону, востаннє те трапилось ще у 1972-му році, останньому році участі Тер’єрів в елітному дивізіоні. Усього між собою клуби мали 39 поєдинків і 22 з них виграли сьогоднішні гості, коли лондонці мають лише 10 перемог. Біліч та Вагнер ніколи не мали тренерських дуелей, бо тренували клуби зовсім різних рівнів та чемпіонатів.

Мало віриться, що Молотобійці отак прямо із сьогоднішнього матчу, як у суботу «Брайтон», візьмуть і заграють на 3 пункти. Команда має серйозні ігрові проблеми, немає зігранності, коли того всього вдалося уникнути Тер’єрам. Вважаю, що голи будуть забиті, бо команди атакувальні, але візьмуть всього лише по одному пункту в підсумку.

Орієнтовні склади:

Вест Хем

Харт – Крессвелл, Огбонна, Рід, Сабалета – Нобл, Об’янг – Сахо, Чічаріто, Антоніо – Керролл

Хаддерсфілд

Льоссль – Льове, Шиндлер, Занка, Сміт – Біллінг, Вілльямс – Інс, Палмер, Качунга – Муньє

Травмовані: Лансіні – Хогг, Крейні, Станковіч

Під питанням: Айю, Куяте, Фернандес, Рід, Керролл – Куанер, Муй, ван Ла Парра

Дискваліфіковані: Арнаутовіч – немає

ПРОГНОЗ

1:1

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты