Tribuna/Футбол/Блоги/Блог Євгена Брижа/Як змінився рейтинг інстаграм-акаунтів клубів УПЛ за місяць

Як змінився рейтинг інстаграм-акаунтів клубів УПЛ за місяць

Прийшов час проаналізувати, як за один місяць змінилася динаміка підписників інстаграм-акаунтів клубів УПЛ.

Автор — Євген Бриж
19 февраля 2020, 12:42
14
Як змінився рейтинг інстаграм-акаунтів клубів УПЛ за місяць

Прийшов час проаналізувати, як за один місяць змінилася динаміка підписників інстаграм-акаунтів клубів УПЛ.

Що було в середині січня – за посиланням.

А ось табличка станом на 19 лютого. Нижня цифра — це підписники у тисячах в середині січня, посередині червоним — скільки тисяч додалося за місяць, а верхні чорні цифри — це загальна кількість підписників зараз у тисячах профілів.

У порівнянні з січнем у лютому розташування команд не змінилося. Як і раніше — двоє виразних лідерів, Шахтар і Динамо. У донеччан додалося 3 тисячі прихильників, у киян — 5, і за показниками росту вони перші в УПЛ за минулі 30 днів. Нижче них — Зоря і Карпати зі значним відривом між собою. Луганці, до речі, за темпами росту — треті, і перші серед "маленьких" клубів.

Далі йде ціла група клубів, які додали за 30 днів менше тисячі підписників. Найменша динаміка — у Львова та Олімпіка, а найбільша – у Колоса. Утім, ці показники надто невеликі, щоб робити висновки про значні прориви в тому, як ці клуби ведуть свій інстаграм-акаунт.

Унизу — Олександрія та Дніпро-1. Акаунт олександрійців ні з чим порівняти, адже в середині січня він був недоступний через блокування. Тому там лише вказана кількість підписників станом на 19 лютого. У середині березня можна буде подивитися і його динаміку. Дніпро-1, чий акаунт лише тільки з'явився, набирає підписників, і якщо збереже темп, то зможе наздогнати Олександрію.

За тиждень поновлюються регулярні змагання, а тому слід очікувати збільшення темпу приросту підписників в усіх клубів. Нагадаю, що Інстаграм зараз — мережа, що демонструє найшвидше зростання, тому нехтувати таким каналом інформування та паблісіті для клубів є недоречним.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Два капітани
4 августа 2022, 18:48
Все посты