Tribuna/Футбол/Блоги/Єврофутбол/«Арсенал» мінімально долає КПР. Чергове досягнення Арсена Венгера

«Арсенал» мінімально долає КПР. Чергове досягнення Арсена Венгера

Обручі добряче полоскотали нерви канонірам, але все ж поїхали з Емірейтс ні з чим.

Блог — Єврофутбол
27 декабря 2014, 10:46
2

Взявши три очки у грі з КПР, коуч Арсенала Арсен Венгер здобув 400-ту перемогу в АПЛ і 600-ту перемогу на чолі канонірів.

Гра, за великим рахунком, розпочалася з пенальті, назначенним Мартіном Аткінсоном, в ворота КПР на 8-ій хвилині матчу. До позначки підійшов Алексіс Санчес. Але пробити Роберта Гріна він не зміг. Як виявилося потім, давньою дружбою з екс-футболістом Барселони скористався його співвітчизник Едуардо Варгас, вказавши англійському воротареві напрям удару чилійця.

І все ж за півгодини матчу, Санчес, з класного навісу Кірана Гіббса, ударом головою вивів Арсенал уперед. Сталося це на 37-ій хвилині. Судячи зі вказаного вище, найбільше цьому голу радів Венгер.

Наступні м'ячі глядачі побачили у другому таймі. Мабуть, вперше з'явившись цього сезону у старті, Томаш Росіцькі на 65-ій хвилині зустрічі подвоює перевагу господарів у цій грі. Чех замкнув шедевральну передачу того ж таки Санчеса, котрий в цьому матчі записав на свій рахунок гол+пас.

Надалі канонірам не вдалося розвинути свою перевагу. За певних обставин підопічні Венгера могли, навіть, втратити свої три очки. На 79-ій хвилині автор хет-трику у ворота Вест Бромвіча Чарлі Остін з пенальті скоротив відставання обручів. До речі, це був 12-ий гол 25-річного форварда в цьому чемпіонаті. В рейтингу бомбардирів Прем'єр-Ліги англієць посідає третю сходинку після легіонерів Серхіо Агуеро та Дієго Кости, у котрих відповідно на два та один м'ячі більше.

Могли рейнджери й сподіватися на нічию в цій грі. Проте після удару Варгаса з кутового Арсенал врятував Матьє Фламіні.