Tribuna/Футбол/Блоги/«Евротрибуна» /Таргетмени чи дерева? Підбірка форвардів збірної РФ які в дитинстві точно їли кашу

Таргетмени чи дерева? Підбірка форвардів збірної РФ які в дитинстві точно їли кашу

Ось вже і добігає до свого завершення групова стадія «Євротрибуни». Саме тому я вирішив закінчити свій шлях у групі на жартівливій ноті, а саме підбіркою «особливих» гравців одного амплуа і одної збірної.

Автор — ССЧ
5 июля 2021, 00:16
3
Таргетмени чи дерева? Підбірка форвардів збірної РФ які в дитинстві точно їли кашу

Ось вже і добігає до свого завершення групова стадія «Євротрибуни». Саме тому я вирішив закінчити свій шлях у групі на жартівливій ноті, а саме підбіркою «особливих» гравців одного амплуа і одної збірної. (В цій підбірці будуть лиш ті гравці які входили до заявки збірної Росії на Євро різних років)

• Російські форварди це як окрема каста у футбольному світі, зазвичай розтринькувачі моментів, високі й вайлуваті, найчастіше мають проблеми з неробочою ногою, якраз сьогодні я вам розкажу про довгов’язких страйкерів збірної Росії на різних Євро.

• ДМИТРО БУЛИКІН 193 сантиметрів

Ще при народженні Дмитру було визначено бути високим, й батько й мати футболіста були професійними волейболістами, та й сам Дмитро займався волейболом до футболу. Цікавий факт: батько форварда Олег Сергійович БУЛИКІН вигравав Чемпіонат Європи з волейболу у складі збірної СРСР. «Булика» незвичайний російський футболіст, бо заробив собі слави виступаючи за топові європейські клуби, такі як: Баєр 04, Андерлехт, Фортуна ( Дюсельдорф ) і Аякс. Нетиповість Дмитра ще й тому, що в рамках «РПЛ» він в середньому забивав менше ніж у Європі: 5,4 матчі на гол проти 2,5. • РОМАН АДАМОВ 188 сантиметрів

Адамов, як прототип Артема Дзюби, забивав звісно менше ніж Артем, але також подавав надії на успішну кар'єру у Європі і також цих надій не виправдав, бо так само пересидів у «РПЛ» Доречі Роман один рік провів у системі донецького «Шахтаря» і якби він грав припустимо у «Говерлі» , в той час « ФК Закарпаття» , то місцеві могли б сплутати його зі смерекою і нелегально вивезти, як це зазвичай роблять з карпатськими пралісами. Про техніку й паси Адамова досі жартують, особливо пригадується його “геніальна" передача Гусу Хідінку на Євро 2008 у матчі проти Іспанії.

Після 2008-го року кар‘єра нападника пійшла вниз, за останні шість років свого футбольного шляху у Адамова був лишень один непоганий відрізок виступів за «Ростов», дійшло до того, що у тридцять один рік Роман Станіславович грав за команду «Таганрогської птахофабрики».

• Роман Павлюченко 188 сантиметрів

Той рідкісний випадок коли в гравця з паспортом РФ були всі шанси побудувати успішну кар‘єру у топовому європейському чемпіонаті і при тому у статусному «Тоттенгемі» але тренерська чехарда призвела до того, що незважаючи на непоганий старт у Англії «Сплячий Гігант» опинився у запасі, не допоміг навіть круто проведений Євро 2008. Проте у Павлюченка були бійцівські якості і він тримався за кожну можливість проявити себе і часто забивав виходячи з лави запасних, саме за це його й полюбили фани «Шпор» і дали йому солідне прізвисько « Супер Пав». Але щоб зіграти на Євро 2012 Роману довелося покинути лондонський клуб і перейти у московський «Локомотив» страйкер не раз зазначав, що це його найбільша помилка за кар‘єру - ризики не виправдалися. Павлюченко й досі грає у футбол, виступаючи за напівпрофесійне « Знамя » .

• ПАВЛО ПОГРЕБНЯК 188 сантиметрів

Один з найкращих нападників незалежної Росії, герой вже класичної пісні і поліглот. Саме Погребняк мав бути основним, на успішному для своєї збірної, Євро 2008, але він отримав травму у контрольному матчі проти збірної «Сербії». Через це «Пога» не зміг проявити себе на міжнародному рівні і поїхав з рідного чемпіонату пізніше за лідерів тої «дрім-тім 2008» і лиш у 2009-ому переїхав у німецький клуб «Штутгарт». У «Бундеслізі» Павло забивав не дуже багато, проте відзначився курйозним інтерв’ю у якому продемонстрував своє знання німецької мови

Також про Павла складена легендарна пісня

Кар‘єра Погребняка дійсно була непоганою він встиг пограти в Англії за «Фулгем» і «Редінг» і навіть став своєрідною легендою «Роялс» (Редінг). Так само, як і Павлюченко завершує кар‘єру у Росії, але навідміну від вищезгаданого Павлюченка, виступаючи в клубі рівня «РПЛ» а точніше за «Урал». На даний момент вже перебуває без клубу і скоріш за все закінчить кар‘єру вільним агентом. • АРТЕМ ДЗЮБА 196 сантиметрів

Артем найбільш суперечлива постать у російському футболі, з однієї сторони він найкращий бомбардир останніх років у «РПЛ» та найкращий бомбардир своєї збірної у історії, але з іншої сторони він герой скандалів і учасник провалів збірної Росії на Євро 2016 і 2020. Будучи вихованцем московського «Спартака» і провівши у системі клубу дев’ять років, Дзюба викликав обурення і гнів торсиди «біло-червоних» своїм трансфером у пітерський «Зеніт» де за шість років він вже встиг стати легендою і капітаном. Я гадаю що важко буде знайти футболіста більш скандального ніж «Дзюбіньо», він крав гроші у Володимира Бистрова, його досить відверті фото з Азмуном після виграного чемпіонату Росії й досі стають предметом жартів, також приблизно нещодавно в Інтернет потрапили інтимні відео гравця. Проте у Росії Дзюба національний герой особливо після Чемпіоната Світу 2018 де він разом зі своєю збірною дійшов до 1/4 фіналу. Цікавий факт: гіпотетично Артем міг грати за збірну України, батько футболіста уродженець міста Лубни що на Полтавщині.

• АНТОН ЗАБОЛОТНИЙ 191 сантиметри

Уродженець латвійського міста Айзпуте логічно, що міг і не грати за збірну Росії. Напевно Антон Костянтинович найбільший мандрівник російського футболу останніх років, за тринадцять років він змінив девьять клубів. Також «Заба» отримав статус грози манекенів.

Через цей випадок з‘явилась “тонна“мемів, а хтось навіть вважає, що форвард заслуговує Золотого М‘яча.

Незважаючи на непоганий сезон і потрапляння його клубу «Сочі» до єврокубків Антон вирішив перейти до стану московського «ЦСКА» який на євроарені не виступатиме.

• ОЛЕКСАНДР СОБОЛЄВ 191 сантиметри

Людина незламної волі, Олександр провів крутий дебютний сезон за «Спартак» незважаючи на те, що ще на початку сезона втратив найдорожчу людину - Маму. Саме покійній матері Соболєв присвятив гол у ворота «Сочі»

Сам футболіст потім дав коментар стосовно цього у етері Нобелю Арустамяну: «вона б не хотіла , щоб я був розмазнею, думаю вона б пишалась мною» Після провалу на Євро 2020, все більш почали говорити про те що саме Соболєв заслуговує бути основним у першій команді країни.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты