Tribuna/Футбол/Блоги/«Евротрибуна» /Російська естрада, улюбленець «Полентоні» і супер дебютант

Російська естрада, улюбленець «Полентоні» і супер дебютант

Шлях у сім років, від вигнання з лав «Спартака» до «Серії А»

Автор — ССЧ
27 июня 2021, 17:15
3
Російська естрада, улюбленець «Полентоні» і супер дебютант

Шлях у сім років, від вигнання з лав «Спартака» до «Серії А»

Олексій Міранчук народився у малому містечку, Краснодарського краю Слов‘янськ-на-Кубані, 17 жовтня 1995 року у сім’ї далекобійника і виховательки. Цікаво що своє ім’я він отримав на честь російського естрадного виконавця Олексія Глизіна.

Найближчим другом дитинства Олексія звісно був його брат близнюк Антон, хлопці проживали безтурботне дитинство на півдні Росії, але коли їм виповнилося дев‘ять років постало питання стосовно секції тому, що батьки братів турбувались стосовно того що ті можуть потрапити у погану компанію а це були реалії Росії після дев’яностих, мати братів Олена, хотіла, щоб хлопчаки займалися балетом, але рішення все ж таки припало на футбол.

Вже через три роки обох братів помітили скаути «Спартака» і запросили їх на відбір до Москви, і тоді ж на сімейному зборі було вирішено, що брати їдуть до столиці разом з матір’ю. Відбір хлопці пройшли і були зачислені до лав найбільшого клубу в країні. Протриматись там довго не вийшло, тренера аргументували своє рішення тим, що у братів проблеми з фізичними показниками, якщо ж спиратися на слова Олексія, то вони й самі не бачили перспективи у стані «біло-червоних». Без клубу вони довго не сиділи, й пройшли відбір до академії іншого столичного клубу « Локомотива». Доречі під час свого перебування у академії «Спартака» вони жили у квартирі з ще двома хлопцями їх мати будучи вихователькою взяла під опіку ще двох хлопців. В стані команди « залізно дорожників » 1995 року Міранчук виграв два чемпіонства й був кращим гравцем команди, той колектив тренував українець Сергій Полстянов. Сезон 12-13 починав у складі молодіжної команди під керівництвом того ж Полстянова, але у лютому отримав виклик від Славена Біліча на збори до Іспанії разом з основною командою. Дебют за основну команду «Локомотива» стався 20 квітня 2013 року, що може визвати подив у українського поціновувача футболу, тому що у нас про Міранчука дізнались відносно пізно. Першим голом за «червоно-зелених» Олексій відзначився у матчі проти «Амкара» шостого травня того ж року.

Всього ж за сім років у стані «Локо», Міра ( як прозвала його торсида «кочегарів» ) зіграв 178 матчів і забив 32 голи . За московський період кар’єри полиця для медалей Олексія поповнилася трьома медалями переможця «Кубку Росії», одною медаллю переможця «РПЛ» і двома такими ж але срібними і медаллю за перемогу у «Суперкубку Росії».

Збірна

В це важко повірити, але Олексій міг поїхати на Чемпіонат Світу 2014, він потрапляв до розширеної заявки на контрольні матчі, але ніхто ані з резервних ані з основних півзахисників не отримав пошкоджень. Дебютував за збірну Росії матчем проти Білорусі і в тому ж матчі забив. Доречі близько двох тижнів назад Міра забив переможний гол своєї збірної на Євро у матчі проти Фінляндії.

Аталанта

Влітку 2020 року декілька італійських клубів пропонували «Локомотиву» трансфер, проте найпруткішою виявилась «Аталанта». Олексій відмовився від нового контракту з «Локомотивом» і відправився на підписання угоди з «Бергамасками», про ці події існує відео у російського журналіста Нобеля Арустамяна

Перехід у стан «королів провінціалів» оцінюється у 14.5 мільйонів євро, зарплатня ж дорівнює показнику наближеному до 1.7 мільйони євро-валюти. Перший сезон очікувано пійшов на адаптацію, хоч є за Міранчуком і цікаве досягнення, він забивав у своїх дебютних іграх: «Ліги Чемпіонів», «Серії А» і «Кубку Італії».За словами його партнера по команді Руслана Малиновського Олексію треба досконало вивчити італійську мову і пройти повноцінні літні збори і тоді пійде прогрес. Також його досить сильно полюбили вболівальники «Аталанти», яких у Італії називають «Полентоні» через історичну пристрасть місцевого населення до цієї страви, особливо в їх пам’яті викарбувались голи «Інтеру» і «Ювентусу» бо фанати « Ла Деї» страшенно ненавидять великі клуби. Незважаючи на таку смачну назву торсиди «бергамасків» спортивний режим не дозволить нашому герою ознайомитись з усіма барвами італійської кухні.

Особисте життя і фінанси

По даним авторитетного порталу «Трансфермаркт» футболіст оцінюється у 15 мільйонів євро, а вище я вже згадував його зарплатню у 1.7 мільйони. У Алекса є дівчина Олена з якою він проводить майже весь вільний час, разом вони малюють картини і виходять на променади по Бергамо. Міранчук схожий на типового європейського футболіста, полюбляє модні кросівки і речі й також слухає американський хіп-хоп, юлюбленим виконавцем гравця є репер з Атланти - Future, знаючи тенденції у сім’ї Міранчуків стає страшно за можливу майбутню дитину Олексія, а точніше за її ім’я

.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты