Tribuna/Футбол/Блоги/«Евротрибуна» /В гостях у Гордона

В гостях у Гордона

Той випадок, коли шотландському воротарю пощастило з прізвищем.

В гостях у Гордона

Здавалося б, головними зірками шотландської збірної є Ендрю Робертсон, Скотт МакТоміней чи, на крайняк, Кіран Тірні. Але вся слава цих гравців англійської Прем'єр-Ліги просто згасає на тлі Гордона. Крейга Гордона.

Будучи запасним голкіпером тартанової армії за спиною в досвідченого Девіда Маршала, основний воротар "Хартс" на ім'я Крейг (але не Деніел) виділяється в першу чергу своїм прізвищем.

Досі сумніваєтеся в зірковості цього воротаря? Тоді ловить лише неповний список того, що названо на честь Гордона (хто знає, може справді на честь Крейга):

Бульвар

Став плюс, якщо теж не знав, що у Мірчі Луческу є брати.

ЗМІ

Зайдіть на сайт mctominayua.com. Нема такого? Все правильно. А gordonua.com є!

Цукерки

Мрія усіх форвардів світу - розкусити непробивного вратаря "Хартс". Але раз на полі це не вдається, вони можуть зробити це принаймні у формі солодощів.

Рамзі

Ну тіпа.

Якщо ж ви зайшли у цей пост, щоб почути життєву історію пана Гордона чи, як у заголовку, побувати в нього в гостях, змушений вас розчарувати. Адже Крейг Гордон завдяки вищепереліченим досягненням не потребує представлення і слава цього голкіпера ще роками пануватиме як у Шотландії, так і за його межами. Тож, панове судді, не занижуйте мені оцінок за те, що я не розкрив персонажа повністю - все одно нічого нового ви б тут не побачили.

Досі сумніваєтеся в майстерності Крейга Гордона? Тоді запитайте себе: чи пустив би він такий гол?

Думаю, відповідь очевидна.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты