Tribuna/Футбол/Блоги/«Евротрибуна» /Молодість і старість на Євро-2020

Молодість і старість на Євро-2020

Наймолодші та найстарші футболісти на Чемпіонаті Європи 2020. Хто міг грати за юнацьку збірну U19 своєї країни, але вже стукає в основу національної збірної? Якому ветеранові пощастило потрапити на Євро, через травми співвітчизників? Ці та інші цікаві факти читайте у моїй статті!

Автор — nazar_kapko
11 июня 2021, 23:54
8
Молодість і старість на Євро-2020

Цей чемпіонат Європи який ми так довго чекали нарешті стартує! І я пропоную вашій увазі підбірку найстарших та наймолодших гравців на Євро-2020.

Юнаки, які вже потрапили на Євро

Розпочнемо з тренера - коуч нашої збірної Андрій Миколайович, який є наймолодшим на цьому чемпіонаті. Але він вже неодноразово доводив, що його молодість це його козир, адже саме він змінив стиль збірної, дав ковток свіжого повітря.

Серед молодих гравців слід виділити воротаря Збірної України Анатолія Трубіна, який вже має за своїми плечима багаж досвіду виступів на найвищому рівні. Також вартує уваги швецарський захисник Бечир Омегагич, який за даними французького видання L’Equipe входить до Топ-25 молодих талантів Європи. Серед півзахисників виділяються Джуд Беллінгем та Джамал Мусіла зі збірної Англії, які на клубному рівні представляють німецьких грандів Борусію Дортмунд та Баварію відповідно. А серед нападників може дебютувати на Євро Педрі, який вже помалу стукає в двері основи Барселони та вже зіграв одну гру за збірну.

Ветерани, для яких це останнє Євро

Найстаршим тренером є турок Шенол Гюнеш, під керівництвом якого збірна Туреччини демонструє дисциплінований футбол, з чітко поставленою тактикою.

Звісно головною зіркою "стариків" є Кріштіану Роналду, який провів не надто яскравий сезон за Ювентус і мріє реабілітуватись на Євро. Також слід зазначити що серед 11 найстарших аж 4 представники збірної Португалії, що робить цю збірну однією з найстарших. Мартін Стекеленбург, який повернувся до збірної Нідерландів після Євро-2016, є найстаршим гравцем на турнірі. Спробує повторити успіх ЧС-2018 року Лука Модрич, який поведе Збірну Хорватії вперед. Горан Пандєв буде керувати на полі гравцями збірної Північної Македонії на першому (і останньому для Горана) великому турнірі.

Досить цікаву статистику представив партнер Євро-2020 FedEx, які розрахували рейтинг гравців на Євро. Для оцінки брались до уваги тільки ігри за національну збірну. Таким чином ми можемо оцінити та приблизно побачити силу наших символічний збірних.

Напишіть в коментарях, яка збірна з представлених мною вище перемогла, якби такий матч відбувся?

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты