Tribuna/Футбол/Блоги/«Евротрибуна» /Гусари 21-го століття, або 3 причини стежити за збірною Польщі

Гусари 21-го століття, або 3 причини стежити за збірною Польщі

Добридень пані та панове, сьогодні я ознайомлю вас з трьома гравцями збірної Польщі, за якими потрібно стежити на цьому євро форумі .

Автор — ССЧ
11 июня 2021, 15:16
7
Гусари 21-го століття, або 3 причини стежити за збірною Польщі

Добридень пані та панове, сьогодні я ознайомлю вас з трьома гравцями збірної Польщі, за якими потрібно стежити на цьому євро форумі .

Каміль Юзвяк

Двадцятитрьохрічний вінгер англійського «Дербі Каунті», провів непоганий, дебютний сезон на «Альбіоні». За 51 матч ( у збірній і за клуб) Каміль відзначився лиш трьома голами, проте віддав шість асистів, але його внесок в гру команди безцінний, завдяки своїй швидкості, Юзвяк знищує фланги супротивника, також треба враховувати той факт, що в матчах за збірну, наш герой віддає в середньому трохи більше однієї ключової передачі за поєдинок. Отож, комбінуючи неймовірну швидкість і гарні передачі, вінгер додає атакувальних опцій для Пауло Соузи.

Якуб Модер

Цей гравець, скоріш за все, стане найбільшою зіркою «Білих Орлів», після завершення кар‘єри Роберта Левандовського у збірній. В свої лишень двадцять два роки, Якуб вже встиг провести понад 120 поєдинків, на вітчизні і переїхати до АПЛ. До речі: « ви можете пам‘ятати Модера, по осінньому матчу проти нашої збірної» В Англії півзахисник не запалює, але Євро стане для нього в принаді, щодо боротьби за стартову одинадцятку у «Брайтоні». Кацпер Козловскі

Найбільший діамант «Біло-Червоних», Кацпер їде на Євро у віці сімнадцяти років. Цікавий факт: у Січні 2020, Козловські потрапив у ДТП, як результат, зламав три ребра і залишився на шість місяців без футболу. Дебютував за збірну лишень два тижні тому, матчем з Андоррою. В «Екстракляссі» дебют видався ще у 2019 році ( ця історія нагадує дебют Шапаренка за Динамо). Кацпер може давати розмаїття атакам своєї команди, бо зіграти може, і на лівому фланзі, і в центрі. Саме через гібридність, вже в такому віці він отримав цінник на п‘ять мільйонів євро від порталу «Transfermarkt» вважаючи факт першого великого турніру, ціна на нього може сильно підвищитись.

Другие посты блога

Все посты