Tribuna/Футбол/Блоги/ЄВРОcups/Найкращі бомбардири українських команд у єврокубках

Найкращі бомбардири українських команд у єврокубках

Нашвидкоруч вирішив зробити рейтинг найкращих бомбардирів українських команд у єврокубках. Інформація з цього питання легкодоступна, але останнім часом не зустрічав нічого схожого. Можливо через те, що змін давно там не було. Але простою таблицею оформити цей топ було б не цікаво. Не довго довелося думати, ідея з’явилася під час перегляду фільму “Кістяний томагавк”. Задумка була така: оформити топ у стилі вестерн, у вигляді всім відомих плакатів - “Wanted”. Тому розчохлив фотошоп і взявся за роботу. А вийшло чи ні - судити вам.

Блог — ЄВРОcups
Автор — Oleh Shahaliiev
5 августа 2020, 20:33
4
Найкращі бомбардири українських команд у єврокубках

           Нашвидкоруч вирішив зробити рейтинг найкращих бомбардирів українських команд у єврокубках. Інформація з цього питання легкодоступна, але останнім часом не зустрічав нічого схожого. Можливо через те, що змін давно там не було. Враховував лише матчі за наші команди у всіх єврокубкових турнірах за часів незалежності.

           Але простою таблицею оформити цей топ було б не цікаво. Не довго довелося думати, ідея з’явилася під час перегляду фільму “Кістяний томагавк”. Задумка була така: оформити топ у стилі вестерн, у вигляді всім відомих плакатів - “Wanted”. Тому розчохлив фотошоп і взявся за роботу. А вийшло чи ні - судити вам.

№11. Брандау

№10. Мілевський Артем

№9. Тайсон

№8. Жадсон

№7. Жуніор Мораес

№6. Ярмоленко Андрій

№5. Гусєв Олег

№4. Шацьких Максим

№3. Шевченко Андрій

№2. Ребров Сергій

№1. Луїс Адріану

           Підписуйтеся, плюсуйте, коментуйте. Цікаво дізнатися вашу думку, чиє місце з цих розбійників вас здивувало найбільше. Також, можете переглянути попередні пости в цьому блозі. Впевнений, що саме цей вас зацікавить. Дякую всім хто прочитав(переглянув у даному випадку).

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты