Tribuna/Конный спорт/Блоги/Все о конном спорте/Нова сторінка в спортивному житті Інни Логутенкової

Нова сторінка в спортивному житті Інни Логутенкової

Українська вершниця Інна Логутенкова - майстер спорту міжнародного класу виступила на KWPN Stallion Show (виставка ліцензованих жеребців) у Хертогенбосі (Нідерланди). Учасниця Олімпійських Ігор 2016 та Всесвітніх Кінних Ігор 2014 та 2018 років виступала на двох конях, що належать Титану Віларасу - власнику стайні Platinum Stables. Обидва жеребці: АйКетчер та Фіргузоне отримали високу оцінку 7,9 балів. Це загальна сума балів, що за правилами шоу складається із оцінки суддів та глядачів. «Який чудовий вечір! Stallion Show – мій новий досвід. Дуже щаслива з Platinum хлопцями. Один...

Автор — Nadya Yurieva
5 февраля 2019, 17:30
5
Нова сторінка в спортивному житті Інни Логутенкової

Українська вершниця Інна Логутенкова - майстер спорту міжнародного класу виступила на KWPN Stallion Show (виставка ліцензованих жеребців) у Хертогенбосі (Нідерланди). Учасниця Олімпійських Ігор 2016 та Всесвітніх Кінних Ігор 2014 та 2018 років виступала на двох конях, що належать Титану Віларасу - власнику стайні Platinum Stables. Обидва жеребці: АйКетчер  та Фіргузоне отримали високу оцінку 7,9 балів.  Це загальна сума балів, що за правилами шоу складається із оцінки суддів та глядачів.

«Який чудовий вечір! Stallion Show – мій новий досвід. Дуже щаслива з Platinum хлопцями. Один день із історії мого життя. Далі буде», - написала Інна на своїй сторінці у Facebook.

Легендарного жеребця Тотіласа стоячи зустріли понад 25 000 глядачів, які приїхали, щоб побачити його з різних куточків світу. VHO Trophy виграли Аделінде Корнеліссон та Говернор (його син).