Tribuna/Футбол/Блоги/Диванний блог/Як Мілан літом закупився, і що з цим добром тепер робити

Як Мілан літом закупився, і що з цим добром тепер робити

Як не потрібно тратити 200 мільйонів

Автор — Міша Пихней
5 января 2018, 13:11
25
Як Мілан літом закупився, і що з цим добром тепер робити

Як не потрібно тратити 200 мільйонів

Літом Мілан потратив 200 мільйонів євро, і це не дуже то допомогло, а тепер щей ФФП підштовхує до того щоб знайти "крайніх" та розпрощатись з ними.

Вдалі:

Андреа Конті

Крайній захисник то рівня зараз штучний товар (згадайте скільки Манчестер Сіті заплатив за своїх). Конті це не досягнув світового рівня, але в італії він вже один з найкращих правих захисників, і має всі шанси вийти на світовий рівень. Він може добре грати в різних схемах, Минулого сезону за Аталанту забив 8 голів та віддав 5 асистів. Не дивно що минулого його визнали найкращим молодим захисником Серії А.

В Мілані одразу влився в команду та став одним з найкращих гравців, але на жаль через травму хрестоподібних з'язок, поки що не вийшло розкритись на повную. Конті ідеально підходить для гри в 3 захисники, і якби не ця травма справи в Мілана були кращі.

Фабіо боріні

О це так несподіванка! Трансфер Фабіо Боріні виглядав як прикол від Фассоне, на фоні інших трансферів. Його брали в команду щоб був для кількості, бо він хороший та дуже працьовитий  універсал. Через свій не зірковий статус йому доводилось працювати більше за інших, і ця працьовитість дала йому місце в основі. Фабіо зіграв будь яких позиціях і по мірі можливостей, робив все що вимагає тренер. В листопаді дійшло до комічного, гравець про якого писали "навіщо його взагалі купили?", став найкращим асистентом команди в сезоні (7), і тільки в кубковому матчі проти інтера Сусо його знову випередив. За 6 мільйонів євро. це чудовий трансфер. Який також чудово демонструє ситуацію в Мілані. А ще тренер Мілана знає що в нього завжди є кандидат на проблемну позицію, навіть якщо травмується пів команди.

                   

Ну таке:

Андре Сілва

Спадкоємець Роналду в збірній Португалії немає стабільного місця в основі Мілана в серії А, і завжди грає та забиває тільки в Лізі Європи. Частково це через те що в Серії А йому давали мало грати, тай тренерам Мілана не до розкриття молодих талантів. Впевнений що якби він більше грав то забив би більше Калініча. Він ще молодий, тому не дивно що результату одразу не вийшло, але його потенціал помітно неозброєним оком.

Зараз в пресі багато чуток про те що Жорже Мендеш вже шукає для нього нову команду, де він матиме більше ігрової практики, і сам Мілан начебто теж не проти його продати. І це хороший шанс для мілана зробити ще одну велику помилку.

Андре Сілву потрібно обов'язково залишати в команді!

Франк Кессі

Ще один гравець який має скидку через вік. Кессі одразу став основним гравцем Мілана, нічого особливого не показав, але й нічого не зіпсував. Буде дуже корисним гравцем якщо правльно його розмістити на полі.

Також потрібно залишати, може виросте щось толкове.

Матео Мусаккіо

Захисник якого Мілан вів цілий рік, і з другої спроби таки підписав, зараз сидить на лаві запасних бо єБонуччі. За час гри в три захисники встиг зіграти 11 повних матчів в Серії А і не можна сказати чи він себе добре чи погано проявив. Мусаккіо - це визначення фрази "ну таке". Правда і винити його неможна, бо він виконував не зовсім ту роль яку мав бо єБонуччі.

Сам Мусаккіо хоче змінити команду через втрату ігрової практики перед Чемпіонатом світу, і Мілан непроти його продати якщо знайде заміну.

Нічого особливого Мілан не втратить, але і відпускати його без хорошої заміни неможна.

Хакан Чалханоглу

Хакан найцікавіший трансфер Мілана. Він балансує між "найкращий трансфер" та "гоніть його палками з Мілана". За 14 матчів в Серії А 2+4, при середніх 50 хвилинах, і розрив суперників в Лізі Європи. Виглядає непогано, але і провалів вистачає, і хвалити якось не виходить.

Мілан непроти продати Чалханоглу за 24 мільйони, а сам Чалханоглу проти від'їзду з Мілана, і це тішить. Хакан може приносити користь команді, просто потрібно правильно його використовувати. Він може добре розкритись в 4-2-3-1, діло залишається за тренером.

Провальні:

Леонардо Бонуччі

Ох з якими надіями. зякою радістю, ми його зустрічали, і як вже зараз хочемо його провести. Провал на всі 42 мільйони, ні в ігровому, ні в психологічному, ні в іміджевому плані Мілан не став краще. Бонуччі привозить в рази частіше ніж проводить хороші матчі,і попри це ходять чутки що Мілан все ще може його сплавити в Реал чи Барселону за тіж 42 мільйони.Хороший продаж для ФФП, зароблено 42 мільйони та звільняється 7,5 мільйонів зарплатного фонду, і дуже хороший в фінансовому, бо на даний момент Мілан купив Бонуччі тільки на третину, і ще 2 сезони буде доплачути Ювентусу.

Останні матчі Бонуччі прові добре і з'являється надія на ту гру на яку всі розраховували, але якщо випаде можливість продати потрібно не ризикувати і продавати. На жаль. А на заміну краще пошукати якогось молодого таланта.

Лукас Білья

Сравжній реджиста для Монтелли, приходив в клуб як другий по значимості трансфер, а став головним провалом ледь не всієї Серії А. Зараз йдеться вже не про побудову гри через Білью, а просто про нормальну гру від нього. І найгірше що варіантів для розвитку подій немає. Продати його буде дуже складно, прогресу в його грі немає, і залишати в команді його не хочеться. Тому залишається тільки вірити що Лукас поверне собі форму часів Лаціо.

Рікардо Родрігес

Рікардо також мав хороші аванси і також їх не виправдав. В атаці за 17 матчів в Серії А тільки 1 гол з пенальті і нуль асистів. І це при тому що більшість матчів команда грала за схемою 3-5-2 яка мала допомогти йому в результативності. В захисті постійні провали.

На заміну вже розглядають кандидатуру Людвіга Аугустінссона, і в такому випадку є різні варіанти. Але Родрігеса потрібно залишити. Конкуренція може підштовхнути його до прогресу, а якщо ні то для ротації кращого гравця не знайти.

Нікола Калініч

Ще один здавалося хороший трансфер який себе не виправдав. Калініч був основним, але так і не виправдав довіру тренерів. 4+2 за 16 матчів в Серії А дуже мало для зрілого футболіста, якого підписали для результату "тут і зараз". При тому, навіть при інколи вдалих матчах, він заважає отримувати ігрову практику та розвиватись молодим Сілві та Кутроне, в яких потенціал значно вище. Буде добре продати його за тіж гроші що й купили. Китайці давно хочуть Калініча, але він їх вперто не хоче. Надія на Евертон чи ще когось з АПЛ. Я перспектив для Калініча в Мілані не бачу

 

Особливий випадок

Антоніо Доннарумма

Воротар якого підписали для того щоб його брат себе краще почував. Ну що тут ще написати? Але один матч він все таки провів, та не простий а дербі, щей отримав 7 балів від GdS.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты