Tribuna/Футбол/Блоги/Диванний блог/Чому я не вірю Доннаруммі

Чому я не вірю Доннаруммі

Міша Пихней про новий трансферний провал Мілана.

Автор — Міша Пихней
14 декабря 2017, 12:13
24
Чому я не вірю Доннаруммі

Міша Пихней про новий трансферний провал Мілана.

Міно Райола знову розхитує ситуацію навколо Джанліїджі Доннарумми, в пресі з'являються нові чутки про трансфер, моральний тиск. Потім починається нова медіавійна між керівництвом Мілана та самим Міно. А на десерт образливий банер для самого Доннарумми від тіфозі Мілана. Шикарний букет! Ніби в Мілана зараз інших проблем не вистачає.

І перше що неподобається в цій ситуації, те що про сам "моральний тиск" написали тільки в Corriere della Sera, який і розпустив чутки про трансфер Доннарумми, а Курва суд повелась і затравила малого.

Друге - це поведінка предстваників клубу Фассоне та Мірабеллі. Так вони непогано заткнули Райолу і виставили його як маніпулятора, та заявили що в Доннарумми контракт до 2021 року, але цього мало. Потрібно більше конкретики в словах, щоб навіть найтупіші все зрозуміли. І вони не захистили Доннарумму від критики фанатів та неправдивих чуток в пресі.

                            

Це за них зробив Дженарро Гаттузо, і в даній ситуації це ідеальний тренер. Ріно критикує гравців Мілана, але він завжди їх захистить і за своїх хлопців порве любого! Можливо його авторитет в очах фанатів трохи знизить градус критики.

Трерє - це мовчання самого ДжіДжі. Чому Мірабеллі не збере прес конференцію де Доннарумма сам все розкаже? Чому його батьки ніяк не вплинуть на ситуацію? Чим займається його брат антоніо, якого підписали щоб він морально підтримував ДжіДжі? Чому сам Доннарумма мовчить і просто плаче? Я не вірю Доннаруммі! Не вірю жодному його слову, бо цих слів нема! Він мовчить як партизан, так ніби це взагалі не про нього. Не вірю і не повірю доки він сам не скаже що хоче залишитись в Мілані! 

А вся ця ситуація дуже швидко вирішується. Марек Гамшик колись був в такій же ситуації. Міно Райола був його агентом і підбива його на трансфер, розпускав чутки в пресі, все як завжди. Тільки Марек вбив цю історію на стадії зародження, заявивши що він нікуди не переходить і хоче на довго залишитись в Наполі. І через небажанням трансфера розійшовся з Міно.

А в Доннарумми поки що виходить що, він і за Мілан хоче грати, і високу зарплатню хоче мати, і на Реал з ПСЖ подивляється, поки цілує емблему Мілана.

Джіджі ще юний, але йому пора вже виростати. І навіть в 18 років помітно що Міно Райола це великий мішок Лайна.

Любіть футбол і не будьте як Райола!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты