Tribuna/Футбол/Блоги/Диванний блог/Найяскравіші матчі Мілана під керівництвом Вінченцо Монтелли

Найяскравіші матчі Мілана під керівництвом Вінченцо Монтелли

Міша Пихней пригадує матчі після яких стакан був повним.

Автор — Міша Пихней
1 декабря 2017, 13:54
2
Найяскравіші матчі Мілана під керівництвом Вінченцо Монтелли

Міша Пихней пригадує матчі після яких стакан був повним

Шалений старт

Перший матч Монтелли на чолі Мілана і одразу проти колишнього тренера россонері. Вийшов шалений матч який одразу показав що сезон сумним не буде. Мілан мав комфортну перевагу, яку Торіно почав відігравати в кінці матчу. 5 голів, 2 пенальті, вилучення, голівудська кінцівка. Незабутній матч!

Який отримав два продовження. Спочатку в кубку.

А через 4 дні і в чемпіонаті. Знову голи, знову пенальті, знову вилучення. Торіно був найвеселішим клубом минулого сезону.

Триллер в Мілані

Ще один справжній триллер який дав фанатам найбільший спект емоцій. Це просто потрібно побачити! 

 

Шалений гол 18-ти літнього Локателлі став для нього першим за Мілан.

Довгоочікувана перемога над Ювентусом

Мілан навіть в найгірші роки завжди був дуже незручним суперником для Ювентуса, але минулих 7 програв. Першу перемогу за декілька сезонів принесли незарахований гол П'яніча, ще один вдалий постріл з пушки від Локателлі, та суперсейв Доннарумми на останніх секундах матчу.

Результативні дербі з Інтером

В минулих сезонах дербі в основному були нудним лайном, і тільки раз на 3-4 матчі команди запалювали. За останні три дербі було забито 13 голів. В першому колі минулого сезону Інтер атакував, а Сусо деласував їх захист. Проте Інтер вирвав нічию на останніх хвилинах матчу.

В другому колі все було навпаки. Мілан атакува, а Інтер показав якими мають бути дальні передачі. Але Мілан також вирвав нічию, ще пізніше за Інтер.

Цього року команди йшли по тому ж графіку, але Рікардо Родрігес не погодився і привіз пенальті, який Ікарді з радістю реалізував. Цей матч не добавив Монтеллі балів, але тут стакан був справді наполовину повний.

 

Перший трофей за 5 років

Мілан дійшов до того що вже суперкубок для нього трофей. Перші 25 хвилин на полі була тільки одна команда, потім Мілан повернувся в гру і Бонавентура зрівняв рахунок. Гра перейшла в серію пенальті де нарешті зійшлись Доннарумма та Буффон. Манджукіч пальнув в каркас і молодість перемогла досвід.

Бувай Вінченцо Монтелла, я буду пам'ятати не тільки стакани.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты