Tribuna/Футбол/Блоги/Про Динамо Київ/Динамо без Євро весни, що далі?

Динамо без Євро весни, що далі?

Можливі варіанти розвитку для киян.

Автор — Makswel9524
25 ноября 2021, 13:56
1
Динамо без Євро весни, що далі?

          Ще перед початком групового етапу Ліги Чемпіонів було зрозуміло – для киян буде тяжко пробитися в Євро весну отримавши в суперник Баварію, Барселону і Бенфіку.

Залишалася надія на виграші в «Бенфіки» і потрапляння в Лігу Європи. Після зіграного 5 туру надії на євро кубкову весну згасли.

Що робити далі, ось в чому питання?

Даний підбір гравців дозволить конкурувати з Шахтарем в боротьбі за 1 місце в УПЛ, але вже зараз потрібно думати про наступний розіграш ЛЧ, готувати команду скажім так з зими. На мою думку є два варіанти розвитку подій.

Перший варіант (реальний)

Взимку підсилити деякі позиції і дограти сезон з цими гравцями, які є в активі коуча киян. Потроху підключати молодь з команди Ю-19, тим самим перевірити їх на дорослому рівні.

Адже Діалло, Волошин, Яцик, Вівчаренко заслужили виступами за юнаків аби їх помітив тренерський штаб основи і почав підключати до головної команди.

Да, з цим складом можна посісти перше місце в УПЛ і виграти кубок країни, але наврядчи можна розраховувати на успіх в єврокубках.

Другий варіант

Другим варіантом, більш нереальним, мені здається, буде зробити трансферний розпродаж.

Якщо хочеш підсилення команди, треба з кимось розставатись. У складі киян є гравці, які вже дозріли для європейського футболу і яким вже час спробувати себе в лігах по сильніше.

Перший гравець якого потрібно продавати взимку це Віктор Циганков.

Да враховуючи суму,  яку хоче Суркіс отримати за Віктора, це буде складно, але якщо трохи зменшити апетити то  20-25 млн цілком реально  виручити за лідера Динамо.

          Також  треба продавати Шапаренка, Миколенка, Забарного. Це гравці, які готові розвиватися далі, спробувати свої сили в сильнішому чемпіонаті та принести клубу не малі кошти.

І як на мене найбільше шансів виручити непогану суму можна за Забарного, адже він молодий гравець, який вже має досвід ігор міжнародного рівня і показує доволі таку непогану гру.

          Звісно, вірогідність того, що когось кияни продадуть взимку мала. І справа не в тому, що Ігор Михайлович не захоче відпускати гравців або його не влаштує сума трансферів, для цього потрібна зацікавленість європейських клубів гравцями.

          Будучи на місці керманичів Динамо, я б обрав другий варіант розвитку, адже це чудова можливість заробити немалу суму коштів. Також на виручені суми за гравців придбати якісне підсилення, яке в подальшому може допомогти нам в Лізі чемпіонів.

          Який же варіант вибере Ігор Михайлович Суркіс вже скоро буде зрозуміло, а нам залишається тільки чекати. Але зрозуміло, що треба щось змінювати і якомога швидше.