Tribuna/Футбол/Блоги/Про Динамо Київ/Трохи фантастики, або як будуть розвиватися події при Луческу

Трохи фантастики, або як будуть розвиватися події при Луческу

Фантастичне Динамо.

Автор — Makswel9524
28 июля 2020, 10:16
1
Трохи фантастики, або як будуть розвиватися події при Луческу

Фантастичне Динамо

Як ми знаємо всю футбольну Україну сколихнула звістка, що головним тренером киян став ніхто інший, як колишній тренер Шахтаря, запеклого ворога Динамо, Мірча Луческу.

У цій статті не буде критики в адресу президента чи Луческу, так як все вже розібрали до мене. Я пропоную пофантазувати яким стане Динамо при Містері через 2 роки.

Перший сезон.

Початок буде не дуже вдалим, так як гравці будуть звикати до нових тактичних схем. Програють Супер кубок Шахтарю і Містер виступить з улюбленою темою, що судді засудили киян. Потім Ігор Михайлович виграє джекпот в казино в Монако й купить Луческу чотирьох бразильців, які почнуть приносити результат, але це не точно. Зі скрипом пролізуть в груповий етап Ліги чемпіонів, але посядуть там 3 місце і вилетять в Лігу Європи.

У зимове міжсезоння Динамо покинуть трохи лідерів, Циганков за 25 мільйонів у Рому, Суркіс все таки відпустить гравця. Миколенко феєрично проведе першу частину сезону і проявить себе у грі за збірну і тому Ман Сіті викладе за нього феєричні 35 мільйони доларів, після чого він закріпиться у них в основному складі, витіснивши Зінченка і Менді. Також киян покинуть молодий Цитаішвілі і Попов. Перший поїде покоряти Бундеслігу за 10 мільйонів у Лейпциг, другий – Наполі за 12 мільйонів. На виручені 80 мільйонів Динамо придбає ще декількох бразильців.

Другу частину сезону Динамо проведе на мажорній ноті. Шахтар вони так і не обійдуть, хоч відставання буде й невелике, але Кубок України завоюють. В Лізі Європи дійдуть до чвертьфіналу, де мінімально поступляться Ромі Циганкова, Віктор в свою чергу заб’є гол киянам.

Другий сезон.

Другий сезон почнеться вдало, чудовий старт, виграний Супер Кубок, з легкістю потраплять в Лігу чемпіонів. Першу половину сезону закінчать на першому місці в чемпіонаті з відривом у 7 очок від Шахтаря. У Лізі чемпіонів не програють жодного матчу,  зігравши 3 в нічию здобудуть 3 перемоги посядуть друге місце.

Прийде зима і Динамо посилиться ще декількома кваліфікованими гравцями.  Суркіс буде задоволеним результатом, тому не буде жаліти фінансів для команди.

Сезон для киян завершиться нарешті чемпіонством, Кубком України і чвертьфіналом Ліги чемпіонів. У кінці сезону Мірча іде у відставку, так і не знайшовши спільної мови з вболівальниками киян. На останній прес- конференції він говорить, що задоволений покидає пост киян. На його місце призначають Суркіси його помічника, легенду Динамо, Олега Анатолійовича Гусєва.

Команду покидають декілька ключових гравців. За Тимчика Арсенал викладає Суркісу 20 мільйонів, Лєднєв переходить в Баварію за 22 мільйони, а Супряга йде на підвищення в Барселону , оскільки Суарес вирішив закінчити кар’єру, суму так ніхто і не дізнався. У склад киян повернеться закінчувати кар’єру Андрій Ярмоленко.

А от як кияни будуть грати при Олегу Анатолійовичу, це вже зовсім інша історія…

Такий поворот подій навряд чи буде, і всі вони з області фантастики, але хто його знає, як буде далі…

Вболівальникам я можу лише побажати терпіння і надії, що славетний клуб поверне свою велич, а Суркіси все-таки будуть поважати своїх фанів….

Лучшее в блогахБольше интересных постов