Tribuna/Футбол/Блоги/Про Динамо Київ/Денис попов у Мілані?

Денис попов у Мілані?

Перспективи переходу

Автор — Makswel9524
16 апреля 2020, 14:59
3
Денис попов у Мілані?

Перспективи переходу

Недавно з'явилися чутки про можливий перехід молодого талановитого українського захисника в Мілан, розглянемо які перспективи цього трансферу.

Перш за все це крок уперед для самого гравця. Оскільки грати за Мілан, хоч він зараз переживає і не кращі роки, але все ж являється грантом італійського чемпіонату, це можливість спробувати себе у сильнішому чемпіонаті та зіграти проти грандів світового футболу.

Завдяки цьому переходу Денис зможе показати себе наскільки він якісний захисник. Так йому тяжко буде в команді через незнання мови, високої конкуренції на його позиції, але знаючи наскільки Попов талановитий і працьовитий гравець, думаю його не злякають труднощі які виникнуть.

Що ж отримає Динамо від цього переходу?

Хоч насамперед кияни і втратять одного з найкращих молодих захисників України, але завдяки вирученим коштам, які вони отримають за гравця, вони зможуть поліпшити свої справи з економічної точки зору. Також налагодити співробітництво з клубом з топ-5 і надалі покращувати розвиток молодих талантів, за які потім можуть отримати чималі кошти.

Висновок:

Хоч Мілану і тяжко буде завершити цей перехід, знаючи як неохоче Динамо відпускає своїх гравців, але все ж таки від цього переходу виграють обидві сторони. Мілан отримає молодого захисника, який може вирости у топ гравця, а Динамо отримає значну фінансову компенсацію за нього.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов