Tribuna/Ставки/Блоги/Ставка горить 🔥/Прогнозы от экспертов на украинское эль-класико. Вацко, Цыганык, Сенькив

Прогнозы от экспертов на украинское эль-класико. Вацко, Цыганык, Сенькив

Какой выбор сделали авторитетные прогнозисты.

Автор — Егор Баранов
17 апреля 2021, 13:40
3
Прогнозы от экспертов на украинское эль-класико. Вацко, Цыганык, Сенькив

Какой выбор сделали авторитетные прогнозисты.

Андрей Сенькив: «Суха перемога Шахтаря» – 2,05.

«Це єдиний шанс сильнішої за класом команди зачепитись за боротьбу за чемпіонство. Це буде непросто – «Динамо» напевне закриється і буде страждати. Але все ж не зможе не пропустити бодай один м’яч – позиційні помилки у захисті трапляються дуже часто і дуже грубо. Тому я прогнозую односторонній футбол з мінімальною і сухою перемогою Шахтаря. Чому сухою? Кадровий потенціал Динамо в атаці про це просто кричить.»

Игорь Цыганык: «Перемога Динамо» – 3,45.

«Матч, який в принципі може розвернути долю чемпіонату в інший бік. Нічия – «Шахтар» зависає з другим місцем. Перемога «Гірників» – «Динамо» зависає на першій сходинці. Перемога киян – динамівці чемпіони. Отож у «Зорі» ще є всі шанси, щоб поборотися за срібні медалі чемпіонату.

Поєдинок дуже важливий. Сумніваюся, що «Динамо» програє «Шахтарю» за якістю гри. «Гірники» мають діяти агресивно, йти вперед. Зважаючи, в якому стані зараз перебуває донецька команда, я не думаю, що кияни з острахом гратимуть від оборони.

Як на мене, «Динамо» зараз дуже добре виглядає. Кияни можуть спокійно контролювати ситуацію в поєдинку. Я навіть ризикну поставити на перемогу команди Мірчі Луческу. Думаю, що «Динамо» заб’є більше 1,5 м’яча, а відзначиться Віктор Циганков. Він давно не забивав.»

Виктор Вацко: «Обидві команди заб’ють» – 1,82.

Подписывайтесь на раздел «ставки на спорт». Оставайтесь в курсе лучших прогнозов на все виды спорта.

 

Другие посты блога

Все посты