Tribuna/Ставки/Блоги/Ставка горить 🔥/Помста за кубок. Чого очікувати від матчу «Динамо» та «Шахтаря» в Харкові

Помста за кубок. Чого очікувати від матчу «Динамо» та «Шахтаря» в Харкові

Прогноз на класичне дербі рідною мовою

Автор — Oleksandr Pasichnyk
10 ноября 2019, 14:23
10
Помста за кубок. Чого очікувати від матчу «Динамо» та «Шахтаря» в Харкові

Хто цього разу здобуде перемогу? Пишіть свої думки в коментарях

Завтра Харків в черговий раз прийме головне дербі країни. Донецький «Шахтар» в рамках 14 туру чемпіонату спробує помститись «Динамо» за недавній виліт з кубку України.

Наразі ситуація в турнірній таблиці повністю складується на користь гірників. Підопічні Каштру лідирують, маючи в запасі 10 очок від найближчого переслідувача. «Динамо» ж йде третім, маючи з «Десною» однакову кількість очок – 27. Проте, кияни зіграли на 1 матч менше.

Обидві команди мали на цьому тижні важкі ігри в рамках єврокубків. «Шахтар» зміг створити неймовірний камбек в грі з «Динамо» Загреб (3:3), а команда Михайличенко поділила очки з «Копенгагеном» (1:1). Після таких виснажливих матчів, важко сказати, в якій формі підійдуть колективи до очної зустрічі.

Матч в 1/4 кубка показав, що столичний клуб знає як боротись з головними опонентами, тому тактика «Динамо» навряд чи буде відрізнятись від тої, що ми бачили нещодавно в Києві. Проте не варто забувати, що «Шахтар» внесе певні корективи в свою роботу, та навряд чи буде повторювати кубкові помилки в чемпіонаті.

Букмекерська компанія «Фан Спорт» вважає саме господарів фаворитами в цій зустрічі. Коефіцієнт на гірників 1,76. Перемога «Динамо» оцінюється коефіцієнтом 4,6.

Ми вважаємо, що в цій зустрічі нас традиційно очікую запекла гра, яка, нажаль, не подарує великої кількості забитих м’ячів.

Прогноз: тотал 2,5 менше – 1,95

Другие посты блога

Все посты