Tribuna/Футбол/Блоги/Я не Лукомский, я только учусь/Гадання на кавовій гущі. Чи кого Луческу вже встиг запримітити в «Динамо». Частина 1

Гадання на кавовій гущі. Чи кого Луческу вже встиг запримітити в «Динамо». Частина 1

Авторські теорії про те, кого з гравців київського клубу може обрати Містер до своєї «обойми»

Автор — Dumserfer
10 августа 2020, 21:22
3
Гадання на кавовій гущі. Чи кого Луческу вже встиг запримітити в «Динамо». Частина 1

Ну що ж. Перше бойове хрещення пройдено - "Динамо" Луческу впевнено обіграло "Верес" з рахунком 3:0. "Впевнено" в даному випадку - це те, наскільки про гру можна судити по якимось шматкам відео, що потрапили до мережі і коментарям людей, наближених до клубу.

Офіційно ж - матч був закритий для преси і вболівальників. Щоправда, не для всіх. Наприклад журналістам програми "Профутбол" вдалося ("непросто", як відмітив ведучий, але) потрапити на прем'єрну гру. Згодом ведучий Ігор Циганик на FootballHub також поділився думками про можливий вибір Луческу серед "динамівців".

Головне в даній ситуації розуміти - румунський спеціаліст провів занадто мало часу з "Динамо", аби остаточно визначитися з основними героями своєї футбольної феєрії. До того ж, ми мало що на даному етапі розуміємо про трансфери та гроші, які Суркіс готовий давати Луческу на них. "Трансфери точно будуть і гроші будуть", - констатує той же Циганик. Але що, де, коли і як саме не уточнює.

Тому ось що мені кинулося поки що в очі:

1. Сергій Сидорчук. Капітан команди і, можливо, головна опора Мірчі Михайловича в роздягальні. Один з найкращих гравців "біло-блакитних" в минулому сезоні УПЛ, він відразу (принймні публічно) прийняв Містера "за свого". Згадайте хоча б привітання з Днем народження Луческу і підпис "Ігор Суркіс та Сергій Сидорчук". Схоже, що румун готовий відповідати Сергію взаємністю. Не лише ставити його в основний склад команди, а мати і як опору поза межами поля. І ось такі теплі - "Браво, Сергій".

2. Георгій Цитаішвілі. Пам'ятаєте цей несподіваний жест Луческу під час першої зустрічі з "Динамо"? Коли він ніби як схватив Гіо за обличчя і той реально не очікував та трішки знітився. Але далі - краще. Румун дав Цитаішвілі простір і місце для маневру у матчі з "Вересом". Грузинський українець не підвів і віддав гольову на Де Пену. А як футболіст уважно слухав Містера, коли той його підкликав до себе "на бровку". За його виглядом - ніби не існує більшого авторитета. Що ж, скоже наставник готовий розкрити зповна молодий талант "Динамо".

3. Владислав Супряга. "В нього є хороша швидкість - це те, що любить Луческу", - відмітив Ігор Циганик. Один з найкращих бомбардирів минулого чемпіонату, нападник змушує своєю результативністю звертати на себе увагу. А там, вже ніби як і збірна України не за горами. Також Влад встиг забити один з голів в ворота "Вереса", скориставшись помилкою голкіпера гостей. Напевно, прямих симпатій як з першими двома кандидатати, менше. Або ж ж їх поки що не так видно. Проте було б помилкою відпускати результативного форварда в інший клуб.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты