Tribuna/Футбол/Блоги/Я не Лукомский, я только учусь/Вовки позорні. 5 миттєвостей матчу Вулверхемптон-Олімпіакос

Вовки позорні. 5 миттєвостей матчу Вулверхемптон-Олімпіакос

Вовки «малою кров’ю» відбилися від греків і пройшли до 1/4 ЛЄ

Автор — Dumserfer
7 августа 2020, 00:41
1
Вовки позорні. 5 миттєвостей матчу Вулверхемптон-Олімпіакос

1. Воротар грецької команди з іменем та прізвищем на британський манер - Боббі Аллен - не винний у пенальті, з якого "вовки" забили свій єдиний (переможний) м'яч. Так, Аллен штовхав в спинку суперника. Але по-перше, захисник віддав незручну передачу, хоча і мав варіанти з іншим розвитком атаки. По-друге - віддав сильно і прямо в рамку воріт. Напевно тому 28-річний кіпер - дебютант єврокубків - не став ризикувати та намагався відвести м'яч в бік. А далі вже не вистачило досвіду і сталося те, що сталося.

2. Першу половину першого тайму "вовки" тиснули "греків", але саме останні створили гостріші моменти. Та і володіння м'ячем також на користь гостів. Згадати хоча б феноменальну контратаку на 18-ій хвилині, коли "косівці" в декілька передач відрізали майже всю команду Санту. І лише реакція Патрісіо врятувала "вовків". А рівно за 10-ть хвилин Олімпіакос справедливо забив. Одначе бездушний ВАР показав, що рука (!) Камара, який наносив удар, була в офсайді і взяття воріт скасували.

3. Була кінцівка першого тайму і рахунок доволі слизький - 1:0 на користь "Вулфс", але ситуацію може перевернути один гол противника. До цього в Олімпіакоса було кілька небезпечних моментів і відмінений епізод із взяттям воріт британської команди. Але це жодним чином не хвилювало Хіменеса, який по-піжонські, навісом пробивав з-за меж штрафного майданчика. М'яч просвистів над поперечиною. Очевидно, нападник вирішив перевірити недосвідченого Аллена ще раз.

4. В другому таймі команди ніби помінялися місцями. "Вовки" грали на контратаках і не особливо рвалися вперед. Натомість Олімпіакос зрозумів, що, можливо, це і є їх шанс на перемогу і ринув до ворті противника. В цьому плані ключовий момент стався на 81-ій хвилині, коли голкіпер господарів Руй Патрісіо врятував команду від небезпечного підкрученого удару головою. Здавалося, що майже гол. Але не там було.

5. Хтось скаже, що Вулверхемптон зіграв пргаматично і заслужив прохід далі. Мені здається, що сьогодні команда Санту була не схожою на себе. Вона ризикувала, але робила це малодушно. Подібним чином часто діяло Динамо Михайличенка в сезоні 2019/2020. А ще цікаво, чи дозволила б собі таке команда португальця за повних трибун? Не впевнений. Якщо сухо, то вийшла дуель кіперів, в якій досвід переміг молодість. В 1/4 на "Вулфс" чекає "Севілья" і там вже не вийде грати на гальмах.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты