Tribuna/Футбол/Блоги/Всего понемногу/5 причин перемкнути матч АПЛ на УПЛ

5 причин перемкнути матч АПЛ на УПЛ

Динамо - Карпати або Манчестер - Ліверпуль? Досить тягнутися за далеким - споживайте вітчизняне!

Автор — Gambo
2 ноября 2019, 22:15
14
5 причин перемкнути матч АПЛ на УПЛ

Смарагдові газони, повні трибуни і зіркові гравці - чудова картинка, але дуже далека. Куди ближче знаходиться наш Всесвіт - з порожніми трибунами, гучними заявами і одіозними персонажами.

Сідайте зручніше - ми відправляємось в подорож по галактиці вітчизняного футболу.

1. Матч із ефектами 5Д

Боротьба, відчайдушний підкат і ось ви вже відчуваєте всю біль футболіста, який передає її словами цензурними і не дуже. Або порівняння від тренера футболіста із певним харчовим продуктом. Або репліка із трибун місцевого дідугана - спеціаліста. Вражає? Не вистачає хіба що ударів палицею по ногах під час матчу, або підсрачника від тренера у перерві. І все це в одній трансляції.

2. Мемотичність нашого футболу

Перед каждою ігрою ми з іншими вусатими джентльменами шукаємо відкриті люки, аби туди не впали всі вівці, яких ми гнали собаками з будки. Не побачили в попередньому реченні шість мемів нашого футболу - прописую вам швидкий курс лікування на юа.трибуна.ком.

УВАГА! Перед прийомом препарату слід проконсультуватися з вашим психотерапевтом.

3. Гра на три результати

Спрогнозувати деякі матчі УПЛ важче, ніж сказати приблизну дату кінця світу. Куди потрапить м'яч після шаленого удару рандомного латиноамериканця із Карпат, або що присниться судді під час наступного порушення правил?

Ставити ставки на матчі УПЛ - гра в лотерею. Навіть більше - в деяких випадках випадіння шарика із певним номером має більшу закономірність, а ніж результат матчу Ворскла - Львів. Тим цікавіше на це дивитись.

5. Інтриги нашого двору

Останні роки вгадати чемпіона в УПЛ - це як вирішити домашню роботу із магічною книжкою з абревіатурою ГДЗ. А ось вгадати, чи доживуть до кінця чемпіонату всі команди - задача із курсу вищої математики. Хто наступний очолить Карпати, коли президент Ворскли повернеться в Україну і все таки - який формат матиме наступний чемпіонат?

УПЛ не гарантує результативний і якісний футбол, але видовищ тут вистачає із за лінією поля.

5. Живий футбол

Прошу відійти від моніторів адептів диванного футболу!

Ви ще не були на матчах УПЛ? Я вам співчуваю. Все, що було написано у першому пункті, має подвійну силу на стадіоні.

Ви майже там - у самісінькому центрі футбольного життя. Поряд з вами сидить одіозний суддя, через два ряди - футбольний агент або зірка ютуба. Гаррі Лінекер і студія BBC відпочиває.

Аж ось видалення тренера і ви вже чуєте всі підказки з трибун. Все це поруч, а не десь на відстані тисяч кілометрів і різниці двох годин часового поясу.

Цінуйте вітчизняний футбол таким, яким він є. Ходіть на стадіони, пишіть, говоріть і робіть його кращим.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов