Tribuna/Водные виды/Блоги/Пірнають не тільки в футболі/«Вишка». Випуск №2

«Вишка». Випуск №2

Завершився другий випуск шоу «Вишка», у якому ми побачили Русалоньку, заміну і Руслану Писанку.

Автор — ivasykus
20 октября 2013, 01:04
13

Завершився другий випуск шоу "Вишка", у якому ми побачили Русалоньку, заміну і Руслану Писанку.

Після дуже млявого першого випуску я з острахом починав дивитися другий. Боявся розчаруватися іще більше. Але була одна річ, очікування якої перекривало всі негативні враження від шоу, - це стрибок Руслани Писанки. Напевне, не помилюсь, стверджуючи, що вся країна чекала саме цього. Втім, навіть без неї другий випуск справді потішив. Може, далося взнаки, що ми вже потихеньку звикаємо до цього формату. А може додатковий тиждень пішов учасникам на користь, і вони справді виступили краще. У будь-якому разі, цей ефір виглядав жвавенько.

Навіть попри жахливий - ну просто жахливий! - старт від Василя Бондарчука, який виконав стрибок, достойний домашнього відео наших відпочивальників у Туреччині. Навіть повтор стрибка у плей-офі не допоміг йому, і проект "Вишка" більше його не побачить.

Оля Полякова всю дорогу розповідала, як боїться висоти і як дитяча психологічна травма вплинула на її підготовку. І підкупила суддів вона не своїм шалено небезпечним стрибком з висоти в 1 метр, а костюмом Русалоньки (мені реально було страшно, що вона не випливе) та настроєм.

А от Арсен Мірзоян готувався до виступу наполегливо і без огляду на можливі наслідки. Впав із 7.5 метрів досить непогано, хоча телеглядачам і не сподобалось.

Володимир Гришко - один із тих, кого ми дуже хотіли побачити у дії. За його словами, в останні два роки він скинув 30 кілограмів, і тепер його вага коливається на межі центнера. І він не розчарував. Хай спад - це ще не те видовище, якого ми очікуємо, але все ж вийшло значно краще, ніж у учасників першого випуску.

До Ольги Харлан вимоги були вищими. Олімпійське золото - це олімпійське золото, хай і у зовсім іншому виді спорту. Спад із позиції "сидячи" - стрибок, із якого Віталій Борисюк відкрив шоу тиждень тому вона виконала прекрасно. На мою думку, Ольга стане одним із фаворитів змагань.

Вихід Анатолія Анатоліча на вишку після болісного удару об воду причинним місцем можна вважати справжнім подвигом. Але ні вдало виконаний стрибок, ні обіцянка назвати свого наступного сина на честь Іллі Кваші - Квашею Анатолічем не врятували його від безглуздого і нещадного глядацького голосування. 

Ну а потім - сталося ЦЕ. Шоу у свої міцні руки взяла п'ятий елемент всія українського медіа-простору Руслана "Лілу" Писанка. І хоча Андрій Доманський тонко натякав, що від цього стрибка в Африці почнеться сезон злив, а Руслана навіть не намагалася витворити щось надскладне, вона однозначно заслуговує на повагу. І глядачі, як і судді, це оцінили - саме вона за підсумками вечора здобула перше місце.

Останнім у басейн вийшов Степан Казанін. Вся справа у тому, що "лисому з Кварталу" на одному з тренувань забракло розважливості, за що він і поплатився травмою. Виконувати стрибок він уже не міг, бо навіть на шоу був у бандажі, тож попросив заміни. Казанін погодився замінити друга і колегу. Не знаю, чи буде далі виступати Казанін, чи Кошовий знову займе своє місце, але Степан із поставленою задачею впорався добре. 

Говорити про мінуси немає сенсу, бо нових, у порівнянні з першим випуском, не додалося. І це тішить. Натомість поговорити про плюси можна. Жоден із учасників не пішов усупереч тренеру - і це здорово. До зірок дійшло, що на стрибках у воду Кваша знається краще. Звідси і якість стрибків. Звісно, вони усі були найпростішими (а чого ви чекали?), але виконаними добротно. Навіть карикатура Бондарчука була по-доброму кумедною, якщо не зважати на болісне приводнення.

Сьогоднішні виступи були набагато кращими за виступи першої частини учасників, і я схильний вважати це впливом одного додаткового тижня, який вони мали на підготовку. А отже, є надія, що в наступному раунді ми побачимо щось цікавіше за спад чи стрибок із двома напівобертами. І з нетерпінням чекаємо на нові стрибки Руслани Писанки :)

Побачимось!

Другие посты блога

«Вишка». Фінал
17 ноября 2013, 00:48
7
«Вишка». Півфінал
10 ноября 2013, 01:04
4
«Вишка». Випуск №4
3 ноября 2013, 02:08
8
«Вишка». Випуск №3
27 октября 2013, 00:35
7
«Вишка». Випуск №2
20 октября 2013, 01:04
13
«Вишка». Випуск №1
13 октября 2013, 01:29
3
Новий старт
28 июля 2013, 19:03
4
Все посты