Tribuna/Водные виды/Блоги/Пірнають не тільки в футболі/Дайвінг-шоу тепер і в Україні

Дайвінг-шоу тепер і в Україні

12 жовтня на каналі 1+1 у прямому ефірі стартує екстремальний спортивно-розважальний проект «Вишка» - аналог популярного в усьому світі шоу Celebrity Splash.

Автор — ivasykus
10 октября 2013, 18:15
4

12 жовтня на каналі 1+1 у прямому ефірі стартує екстремальний спортивно-розважальний проект "Вишка" - аналог популярного в усьому світі шоу Celebrity Splash.

Глядачі Великобританії, Нідерландів, Франції, США, Іспанії, Лівану, Росії вже пережили стрибковий бум. Прийшов час заявити своїх зіркових учасників і в Україні.

Наші зірки змагалися в кулінарних шоу, пробували себе в танцювальних і вокальних проектах. Зараз їм належить випробувати себе в екстремальному і захоплюючому виді спорту - стрибках у воду.

Як повідомляє офіційний сайт 1+1, в українській "Вишці" беруть участь: призер олімпійських ігор, плавець Денис Силантьєв, співачка Санта Дімопулос, співачка і ведуча Оля Полякова, ведучий ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч, маестро Володимир Гришко, співак Олексій Матіас, фронтмен гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта, актор театру і кіно Віталій Борисюк, актриса і телеведуча Руслана Писанка, телеведучаКароліна Ашіон, шоумен Євген Кошовий, учасник вокального шоу "Голос країни"Арсен Мірзоян, переможниця третього сезону шоу "Голос країни" Анна Ходоровська, олімпійська чемпіонка, фехтувальниця на шаблях Ольга Харлан, співак Василь Бондарчук, актор і ведучий Євген Нікішин.

Зараз усі учасники активно тренуються під керівництвом головного тренера проекту "Вишка" Іллі Кваші, бронзового призера літніх Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні, семиразового чемпіона Європи, бронзового призера Кубка світу, переможця етапів Світової серії, майстра спорту України міжнародного класу. Йому допомагають п'ять тренерів- наставників збірної України зі стрибків у воду.

За суддівським столом української "Вишки":

  • Дмитро Саутін - дворазовий олімпійський чемпіон, єдиний в історії володар 8 олімпійських нагород у стрибках у воду. Заслужений майстер спорту Росії (2000). Кращий російський стрибун у воду XX століття;
  • Тамара Токмачова - головний тренер збірної України зі стрибків у воду;
  • Володимир Зеленський - актор, сценарист, телеведучий, кінопродюсер, телепродюсер.

Четвертий член журі - глядачі телеканалу 1+1. За допомогою sms-голосування глядачі зможуть врятувати свого улюбленого учасника, якщо той опиниться під загрозою вильоту.

Судячи зі складу журі і тренерської команди, не залишається сумнівів в тому, що для зіркових перемог буде недостатньо пляжних стрибків "бомбочкою" або "солдатиком".

Тренерський штаб налаштований на серйозну роботу, зіркові учні готуються штурмувати заявлені висоти. І деякі з них вже готові піднятися на десятиметрову позначку.

А поки йде тренувальний процес, для новачків головне - побороти страх і не втратити купальний костюм.

Ведучі проекту "Вишка" на каналі 1+1 - Андрій Доманський та Соломія Вітвіцька.

Стоврення такого проекту неабияк тішить мене. Будемо вчитися стрибати не тільки з професіоналами, але й з любителями. Буду постійно інформувати про перебіг шоу та ділитися своїми роздумами.

Побачимось.

Другие посты блога

«Вишка». Фінал
17 ноября 2013, 00:48
7
«Вишка». Півфінал
10 ноября 2013, 01:04
4
«Вишка». Випуск №4
3 ноября 2013, 02:08
8
«Вишка». Випуск №3
27 октября 2013, 00:35
7
«Вишка». Випуск №2
20 октября 2013, 01:04
13
«Вишка». Випуск №1
13 октября 2013, 01:29
3
Новий старт
28 июля 2013, 19:03
4
Все посты