Tribuna/Футбол/Блоги/Дівчина дня/Найприємніший момент Євро-2016 для України — світлини Влади Седан

Найприємніший момент Євро-2016 для України — світлини Влади Седан

Попри провальний виступ нашої збірної, назва «Україна» все ж гучно фігурувала в усіх світових пабліках

Блог — Дівчина дня
Автор — Solomiya Paitak
12 июня 2021, 13:52
27
Найприємніший момент Євро-2016 для України — світлини Влади Седан

Тоді фото українки розлетілися усім футбольним світом.

Євро-2016 у виконанні збірної України виявилося провальним. Проте слово «Україна» все ж гучно фігурувала в усіх соцмережах та сайтах світу. Все завдяки Владі Седан та її образу, в якому та прийшла підтримати національну команду на стадіон у Франції.

Після того Влада фактично прокинулася знаменитою, сама журналістка пригадує це так: «Після матчу я зайшла в інтернет і побачила багато вхідних повідомлень від своїх знайомих. Вони мені писали, що я в топ-новинах у всіх соцмережах. Під час матчу багато разів мене фотографували, ось і потрапила таким чином.

«Не можу називати це популярністю, ставлюся до цього спокійно. Я приїхала на Євро підтримувати свою країну і команду! Не бачу в цьому нічого надзвичайного»

Саме в цьому інтерв’ю Седан вперше розповіла про одне зі своїх бажань, яке зовсім скоро стало реальністю: «У мене мрія – стати футбольним журналістом».

Владу запросили працювати на телеканал «Футбол» три роки тому. Ймовірно, дізнавшись про дівчину саме зі світлин з Євро та футбольних відео на її сторінці в інстаграмі.

Спершу вона розпочала шлях у програмі «Халатний футбол», а потім й на матчах національної збірної України, де продовжує свою кар’єру й до сьогодні.

Джерело цитат: Футбол 24

Фото: Gettyimages.ru/Alex Livesey; globallookpress.com; REUTERS/Wolfgang Rattay.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты