Tribuna/Футбол/Блоги/Дівчина дня/Дарія Ставнича — майстер спорту з легкої атлетики, яка бере участь в шоу «Холостяк»

Дарія Ставнича — майстер спорту з легкої атлетики, яка бере участь в шоу «Холостяк»

Справжня красуня з неймовірною фігурою.

Блог — Дівчина дня
Автор — Solomiya Paitak
7 апреля 2021, 19:54
16
Дарія Ставнича — майстер спорту з легкої атлетики, яка бере участь в шоу «Холостяк»

Від світлин спортсменки складно відвести погляд.

Дарія Ставнича — багаторазова чемпіонка України серед молоді, призерка чемпіонату Європи й світу серед юніорів, майстер спорту з легкої атлетики.

А ще — справжня красуня з фантастичною фігурою, яка бореться за серце холостяка у популярному реаліті-шоу України.

На жаль, професійна кар’єра Дарії у легкій атлетиці вже у минулому, все через прикру травму, яка позбавила її улюбленого заняття. У грудні 2019-го року, буквально за два тижні до старту ЧС спортсменка отримала серйозну травму — розрив задньої стінки стегна, через яку їй довелося попрощатися з кар’єрою легкоатлетки.

Сама спортсменка згадує цей період так: «Ця травма стала для мене прірвою між всім моїм життям. Довгий проміжок часу я не могла повірити в те, що більше не зможу брати участь у змаганнях. І розуміння того, що всі плани, цілі на життя обірвалися в один день — вбивало мене. Тоді мені було боляче не лише фізично, а й морально».

Дівчина зізнається, складно пережила цей період, проте змогла взяти себе в руки: «Завдяки життєвим труднощам я стала сильнішою й мудрішою. З часом мені стало легше. Підтримка близьких людей витягнула мене з цього «болота страждань і болю»

Попри усі труднощі, Дарія вирішила залишитися у спортивній сфері. Це й не дивно, адже вона успішно завершила Придніпровську державну академію фізичної культури й спорту з червоним дипломом, а пізніше здобула спеціальність тренера у Сумському педагогічному університеті імені А. С. Макаренка

Зараз Дарія працює фітнес-тренером, активно веде сторінку в інстаграмі, ділиться з підписниками вогняними фото з тренувань і порадами про те, як тримати себе у формі.

Цієї весни Дарія з’явилася на телеекранах країни у ролі учасниці одного з найпопулярніших шоу України під назвою «Холостяк», у якому бореться за серце харківського бізнесмена Михайла Заливаки.

Дівчина успішно продовжує участь в проєкті протягом п’яти випусків.

У крайньому епізоді Дарія встигла сходити на побачення з Михайлом, яке завершилося поцілунком і душевними розмовами. 

Та чи вдасться Даші віднайти справжнє кохання в реаліті-шоу?

Другие посты блога

Все посты