Tribuna/Футбол/Блоги/Динамо Київ очима підлітка/Чи підходить Ернесто Вальверде, як тренер для Барселони?

Чи підходить Ернесто Вальверде, як тренер для Барселони?

Чи не пора для Барселони задуматися над кандидатурою нового головного тренера

Автор — Иван Ткачук
26 мая 2019, 20:19
Чи підходить Ернесто Вальверде, як тренер для Барселони?

Ернесто Вальверде тренер, без Каталонського ДНК та який не зовсім підходить для Барселони. За майже два роки після того, як Бартомеу назначив на пост головного тренера Барселони Ернесто Вальверде я можу сказати впевнено, що Вальверде це не тренер Барселони, а як мені здається головним тренером з 2017 року був Ліонель Мессі, хто зна як би не Ліонель де б зараз була Барселона чи виграла б вона Ла лігу і чи дійшла б вона до півфіналу ЛЧ мабуть що ні... 

І окремо я хочу сказати про Лігу чемпіонів Барселона вже другий рік підряд вилітає з цього турніру з позорем та з грязю  наобличчі, програш  від Ліверпуля на Енфілді 4:0 остаточно підтвердив статус Вальверде що він тренер боягуз, можливо я висловлююсь грубо, але це дісно, так, після домашньої перемоги 3:0 Барселона приїзжає, що б відбитись, і від захищати такий результат ну тоді потрібно спорити чи це дійсно Барселона.

А тепер спробую пояснити чому Вальверде категорично не підходить Барселоні, тому що коли були його попередники Хосеп Гвардіола чи той же Луїс Енріке в цих тренерів Барселона не залежала від одного Лео Мессі, і як що глянути на статистику Лео ніколи ще так сильно не впливав на гру Барси. Вальверде нічого не під ніс в команду він всього навчив її трішки антифутболу, тому що барса вивозить результат на горбах Жоді Альби,  Серджіо Бускетса та Жерара Піке якого всі списали з рахунків до цього сезону, але я радий що він все таки повернувся на той рівень який віг демонстрував раніше. Ну, а Мессі сам за себе все сказав. І я дійшов до такого висновку що потрібно забирати Вальверде і шукати для Барселони тренера який поверне команді характер контроль м'яча та атаки за які ну мою думку ми і цінуємо Барселону. 

Барселона команда динамічна та з характером до якої потрібен пестливий, але вогняний підхід.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов