Tribuna/Футбол/Блоги/Все о Десне/Чепурненко: Моя футбольна мрія - вийти з «Десною» в єврокубки

Чепурненко: Моя футбольна мрія - вийти з «Десною» в єврокубки

Півзахисник Десни Євген Чепурненко визнаний кращим гравцем 27-го туру першої ліги. Пропонуємо вашій увазі інтерв’ю з героєм тижня.

Блог — Все о Десне
Автор — FC Desna
17 мая 2016, 21:12

26-річний півзахисник «Десни» Євген Чепурненко став одним із героїв матчу проти ПФК «Суми». До свого активу футболіст записав дубль, зумівши увійти до четвірки кращих у гонці бомбардирів з вісьми голами. Зрозуміло, що для чернігівської команди результат цього матчу особливого значення не мав. Команда Олександра Рябоконя чітких завдань в цьому сезоні не має, окрім як награвати команду на наступний сезон, в якому обов'язково будуть честолюбні плани. Не даремно у планах клубу реконструкція газону на головній арені. Без сумнівів одним із ключових гравців, на якого наступного сезону робитиметься основна ставка, є Чепурненко.

Центрхав є одним із креативних моторів команди, який до всього вміє красиво забивати. Один з двох голів Євгена вийшов, мабуть, найкращим у турі, а самого футболіста прес-служба ПФЛ спільно з інформаційним партнером Sport Arena визнали Героєм 27-го туру в першій лізі.- Дякую, - сказав Чепурненко у інтерв’ю офіційному сайту ПФЛ. - Упевнений, кожному футболісту приємні подібні визнання. Хто б що не говорив, але подібні номінації додають впевненості у своїх силах, допомагають усвідомити, що за твоєю грою стежать і її розглядають під мікроскопом. І ти розумієш, що приносиш користь своїй команді, робиш все їй на благо.

- Матч проти ПФК «Суми» для вас вважався одним із найважливих на фініші сезону? - Не приховую, у нас зараз така ситуація що кожен матч дуже важливий. Маючи в обоймі відмінних футболістів, великий потенціал, аж надто багато ми майже на рівному місці втратили очок і в першому колі, і нинішньої весни. На «Суми» налаштовувалися, як і на всі ігри в звичайному режимі, але дуже хотіли перемогти.

- Можна сказати, що швидкий гол вийшов завдяки грі в своє задоволення, діяли легко і розкуто через відсутність особливих турнірних завдань?- Я б не говорив, що ми приїхали до Сум на легку прогулянку. Не було думок, що цей матч особливо нічого не значить. У нас свої завдання, свої бонуси і гра показала, що нам було нелегко. Хоча рахунок на табло виглядає переконливо, швидше просто пощастило, що забили швидкий гол. Нам це додало впевненості, і ми змогли спокійно довести гру до логічного завершення. Та ще й з великим рахунком.

- Перемога в попередньому турі над «Черкаським Дніпром» вас теж зробила більш розкутими?- Швидше, додала впевненості. Будемо відвертими, в останніх домашніх іграх у нас гра не йшла, нічого особливо не виходило. Але на матч з одним із лідерів налаштувалися, показали свої найкращі якості, і здобули заслужену перемогу. Зрозуміло, що та гра з черкащанками далася взнаки. Постараємося в останніх іграх сезону грати не гірше.

- Перший гол у вас вийшов трудовим, Картушов віддав грамотно і вчасно?- Вибігли в контратаку, все зробили правильно і швидко, тому забили хороший м'яч.

- Ваш другий гол із-за меж штрафної став справжньою окрасою туру. Відразу зважилися пробити? - Красивий гол вийшов, багато хто його відзначив. М'яч добре відскочив, і я заздалегідь зрозумів, що треба бити, рішення було виваженим і блискавичним. Чудово, що влучив і застав воротаря суперника зненацька.

- Часто забивали такі голи у своїй професіональній кар'єрі?- Не приховую, були красиві голи. Але в такому стилі вперше забив.

- Завдяки дублю, ви увійшли до четвірки кращих бомбардирів першої ліги з вісьма голами. Несподівано?- Чесно кажучи, це не той показник, щоб приділяти цьому увагу. Головне, що ми взагалі почали забивати. Адже ми цього не могли зробити протягом п'яти турів.

- «Тернопіль» буде для вас гарним подразником?- Звичайно, будемо налаштовуватися тільки на перемогу. Хочемо провести кінцівку чемпіонату в хорошому стилі, щоб піти у відпустку в гарному настрої!

- Знаєте, хто прийде на найближчу домашню гру сезону вас підтримати з рідних?- Так, ці два фаната зі мною завжди поруч - дружина і дитина.

Бліц:Я народився в Бердянську, Запорізької областіВихованець ФК Княжа (Щасливе)Мій перший тренер Доценко Руслан Миколайович В європейських чемпіонатах вболіваю за «Реал» МадридСтежив за ігровою кар'єрою Андреа ПірлоМоя футбольна мрія - вийти з «Десною» в єврокубки

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Євро з Ярмоленком
12 июня 2016, 10:30
1
Все посты