Tribuna/Футбол/Блоги/Делегат Футболу/Невідома історія про найвідомішого футболіста в історії України

Невідома історія про найвідомішого футболіста в історії України

Делегат Футболу підготував для вас історію з далекого минулого про те, як Андрій Миколайович переходив з «Мілана» в «Челсі»

Автор — VitalyVoloshyn
21 апреля 2020, 21:14
Невідома історія про найвідомішого футболіста в історії України

Сьогодні нашим героєм стане найпопулярніший і найвідоміший футболіст незалежної України, а нині й тренер головної збірної — Андрій Шевченко.

Хоч історія і відноситься напряму до Андрія Шевченка, але також тут одну з головних ролей відіграє його дружина — Крістен Пазік.

 

Загалом відомо, що в переході Андрія Миколайовича з «Мілана» в «Челсі» найбільше був зацікавлений президент «Челсі» — Роман Абрамович, але ключову роль в переході українця, все-таки, відіграла його дружина. Абрамович довго переконував Шевченка перейти в лондонський клуб, але той постійно відмовляв і тільки після того, як власник «Челсі» переконав дружину Андрія Шевченка, вона зуміла переконати і його самого в необхідності переїзду в Лондон.

 

Крістен – американка і відповідно спілкується англійською мовою, а коли в них народилися діти вона дуже хотіла, щоб вони виросли в англомовному середовищі, тому переїзд в столицю Англії виглядав оптимальним варіантом для всіх — крім Жозе Моурінью котрий був тодішнім тренером «аристократів»

 

Окрім переходу в «Челсі», вплив дружини на Андрія Шевченка відображається і в тому, що тільки свого третього сина вони назвали українським іменем (Олександр)

Сподіваємось, що ви дізнались щось нове про нашого легендарного футболіста і ця історія була для вас цікавою.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Що не так із Барселоною?
15 августа 2020, 15:31
1
Все посты