Tribuna/Футбол/Блоги/Дебютант УПЛ/Вдалий старт від новачка

Вдалий старт від новачка

Дніпро-1 здобуває першу перемогу в історії виступів в еліті українського футболу, обігравши донецький Олімпік. Динамівці передають привіт Хацкевичу.

31 июля 2019, 20:56
Вдалий старт від новачка

Команда Михайлюка шокувала Олімпік, забивши двічі протягом 9 хвилин. До речі, відзначилися арендовані гравці Булеца та Супряга. В цілому, перший тайм дніпряни провели чудово контролюючи м'яч, створюючи гострі моменти. Варто відзначити пресинг та самовідданість гравців, які, втрачаючи м'яч, тутож вступають в боротьбу. Особливо запам'ятався Олександр Назаренко, його швидкість та техніка сприяли другому забитому голу в матчі.

В другому таймі команда повністю віддала ініціативу супернику, намагаючись підловити на контратаках, за що могли декілька разів поплатитися, але майстерність опонента підвела. Було це тактичне рішення тренера чи команда поки не витримує фізичних навантажень рівня УПЛ - покаже час. Єдине, що залишилось у пам'яті з боку Дніпра-1, це забитий гол на останніх секундах, який відмінили через сумнівний оффсайд. Зараз лише можна привітати колектив з перемогою з рахунком 2:0

Лучшее в блогах
Больше интересных постов