Tribuna/Футбол/Блоги/Дебютант УПЛ/Дебютант УПЛ. Чого очікувати від Дніпра-1 в цьому сезоні?

Дебютант УПЛ. Чого очікувати від Дніпра-1 в цьому сезоні?

За останні чотири сезони деякі команди, які підвищувалися в класі, здобували путівки мінімум до кваліфікаційного раунду Ліги Європи (Олександрія 16/17 та Маріуполь 18/19). Наступного сезону в УПЛ вперше зіграють СК «Дніпро-1» та «Колос», однак на потрапляння в першу шістку має вищі шанси колектив з Дніпра. Клуб був заснований зовсім нещодавно, 2017 року. В своєму першому професіональному сезоні виграли групу Б Другої Ліги, чим заслужили місце в Першій Лізі, де без проблем розібравшись з усіма опонентами, за 5 турів до закінчення змагань здобули 1 місце. Вражаючими...

12 июля 2019, 12:49
9
Дебютант УПЛ. Чого очікувати від Дніпра-1 в цьому сезоні?

За останні чотири сезони деякі команди, які підвищувалися в класі, здобували путівки мінімум до кваліфікаційного раунду Ліги Європи (Олександрія 16/17 та Маріуполь 18/19). Наступного сезону в УПЛ вперше зіграють СК "Дніпро-1" та "Колос", однак на потрапляння в першу шістку має вищі шанси колектив з Дніпра.

Клуб був заснований зовсім нещодавно, 2017 року. В своєму першому професіональному сезоні виграли групу Б Другої Ліги, чим заслужили місце в Першій Лізі, де без проблем розібравшись з усіма опонентами, за 5 турів до закінчення змагань здобули 1 місце. Вражаючими були й показники в Кубку України, в якому клуб двічі дістався 1/2 фіналу, де по черзі поступився гегемонам українського футболу Динамо та Шахтарю.

В це літнє трансферне вікно команду покинули важлива ударна сила Орест Кузик та центральний оборонець Зураб Очігава, який непогано зарекомендував себе в минулому сезоні і повернувся з оренди в київське Динамо. Однак команду Дмитра Михайленка поповнили зірки молодіжного чемпіонату світу, які стали ковалями історичного тріумфу - володар срібного м'яча Сергій Булеца та Владислав Супряга. Саме ці хлопці створюватимуть загрозу біля воріт суперників разом зі Станіславом Кулішем та Ігорем Когутом. Також варто відзначити оборонну лінію, в якій грають Сафронов, Лопирьонок, Логінов. Середню лінію поповнить екс-гравець "Ворскли" Кобахідзе, який гратиме в парі з капітаном, ветераном клубу Кравченком.

Дніпро-1 - це сплав молодих гравців, які прагнуть показати свої здібності, та досвідчених футболістів, маючих досвід виступу в елітному українському дивізіоні. Ця командна здатна проявити себе на найвищій арені.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов