Tribuna/Футбол/Блоги/Спортивне асорті/Життя моряків після «Дачії»

Життя моряків після «Дачії»

Одеський «Чорноморець» зробив перший крок на шляху до групового етапу Ліги Європи, обігравши удома «Дачію» із рахунком 2:0. Однак результат на табло не має вводити в оману: гра підопічних Романа Григорчука не була такою вже й блискучою.

19 июля 2013, 13:06
3

    Перша єврокубкова гра одеситів після шестирічної перерви не повинна була стати важкою. Матч відбувався удома, а суперник був прохідним за класом та індивідуальною майстерністю футболістів. Не дивно, що «Чорноморець» із перших хвилин поєдинку узяв ініціативу та грав першим номером. Проте необхідного результату це не принесло. Моряки часто помилялися, а їхні паси біля штрафного точними аж ніяк не назвеш. Крім того, футболісти українського клубу не встигали повернутися із нападу в оборону, чим тішили молдаван, які небезпечно ходили в контратаки. Узагалі, гіршими серед одеситів, як на мене, у той вечір були саме оборонці. І якби суперником була більш сильна та технічна команда – Безотосному б довелося не солодко. Чи не єдиним небезпечним моментом у першому таймі біля воріт кіпера «Дачії» став удар в Антонова у стійку.

    Другий тайм моряки почали вдаліше. Гол досвідченого Гая на 46 хвилині трохи послабив напругу господарів, однак не став настільки фатальним для молдаван, як цього б хотілося. Довгий час чорноморці не могли забити другий м’яч. Усе псувала все та ж незлагодженість між гравцями. Іноді виникало відчуття, що команда проводить чи не перший свій поєдинок разом. Невдало використовував український клуб і стандарти. Голкіпер «Дачії» раз по раз допускав огріхи, проте одесити так і не зуміли покарати його за це: або ж на підбиранні не виявлялося нікого, або ж чорноморці просто не дотягувалися до м’яча. Про те, що суперники встигали за господарями свідчить і той факт, що першу картку арбітр показав аж на 82 хвилині. Тобто тоді, коли "Дачія" просто підсіла фізично. Помилкою дачіян зумів скористатися на 90+3 хвилині лише Антонов, який ефектно реалізував штрафний. Не допомогла гостям ні стійка із ледь усієї команди, ні воротар, який лише спостерігав за пострілом. 2:0. Таким чином «Чорноморець» збільшив свої шанси на прохід у наступний етап турніру.

    Однак гра команди викликала більше запитань, ніж дала відповідей. «Дачія» - клуб, який одесити зуміли обіграти навіть із низкою явних помилок та не зовсім впевненою грою. У наступних же турах будуть суперники набагато сильніші, які зуміють скористатися посередньою швидкістю футболістів, частковим провалом оборони та низкою «пасів на суперника». Роману Григорчуку є над чим працювати та що вдосконалювати, щоб після «вибивання» молдаван не залишитися біля розбитого єврокубківського корита. Чи то пак - дачі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

«Славутичу» слава!
27 марта 2014, 02:53
1
Металіст. Історія
24 февраля 2014, 20:17
3
Твітер. Золото. Біатлон
21 февраля 2014, 22:27
2
На удачу біатлоністкам
3 февраля 2014, 12:17
4
Календар-2014
8 января 2014, 17:07
7
Розгромлений «Грім»
14 декабря 2013, 01:43
6
Все посты