Tribuna/Футбол/Блоги/Football - my life!/Як українці зіграли у 4 турі чемпіонату Казахстану?

Як українці зіграли у 4 турі чемпіонату Казахстану?

Короткий підсумок 4 туру для наших легіонерів.

Блог — Football - my life!
Автор — Danil0809
1 апреля 2017, 18:46
Як українці зіграли у 4 турі чемпіонату Казахстану?

Ордобаси 2-1 Окжетпес Українське дербі. За Окжетпес повний матч відіграв Сергій Політило, також Сергій відзначився гольовою передачею. Після його навісу Максим Федін відкрив рахунок у матчі. У протилежній команді також грав українець. Кирило Ковальчук також відіграв увесь матч. Із результативних дій лише жовта картка. Перемога Ордобаси допомогла команді очолити таблицю після 4 турів. 

Кайрат 1-1 Кайсар Лідер чемпіонату кайсар зустрічався із фаворитом кайратом. В складі Кайсара черговий повний матч відіграв Володимир Аржанов. Із результативних дій лише жовта картка отримана на 55 хвилині. Також цей матч став найвідвідуванішим у чемпіонаті казахстану. 

Іртиш Павлодар 1-3 Актобе Команда Евгена Ткачука капітулювала у домашньому матчі проти актобе. Євген Ткачук зіграв не найкращим чином, як результат заміна на 76 хвилині. Команду із павлодара тренує Ігор Рахаєв. 

Тобол 1-0 Тараз Черговий повний матч відіграв голкіпер Тоболу – Дмитро Непогодов. 3 сухий матч із 4 можливих. У складі Таразу також є Українець. 28 номер – Максим Фещук. Ця поразка опустила команду Максима у зону вильоту. 10 місце із 12. 

Акжайик 2-2 Атырау Центральний захисник Акжайику – Едуард Сергієнко відіграв 56 хвилин.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты