Tribuna/Прочие/Блоги/Creative Sport Shots/Кар'єра зі ступенем спортивного менеджменту

Кар'єра зі ступенем спортивного менеджменту

Спортсмени можуть бути обличчям спортивної організації, але вони не єдині зірки. За кожною подвійною грою, приземленням та пенальті стоять кваліфіковані професіонали з управління, які зробили гру можливою – чи то координують адміністративні деталі, чи...

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
20 января 2022, 09:21
Кар'єра зі ступенем спортивного менеджменту

Спортсмени можуть бути обличчям спортивної організації, але вони не єдині зірки. За кожною подвійною грою, приземленням та пенальті стоять кваліфіковані професіонали з управління, які зробили гру можливою – чи то координують адміністративні деталі, чи то, щоб залучити натовп. Все, від франшиз вищої ліги до клубних команд, потребує персоналу, здатного виконувати найрізноманітніші функції.

ТОП ВАКАНСІЇ В СПОРТИВНОМУ МЕНЕДЖМЕНТІ

Тренер атлетів - Athletic Coach

Спеціаліст з розвитку спортсменів - Athlete Development Specialist

Спортивний директор - Athletic Director

Координатор з розвитку бізнесу - Business Development Coordinator

Адміністратор контрактів - Contract Administrator

Менеджер з переговорів за контрактами - Contract Negotiation Manager

Координатор заходу - Event Coordinator

Менеджер з обслуговування - Facilities Manager

Фінансовий аналітик - Financial Analyst

Фітнес-менеджер - Fitness Manager

Менеджер з шахрайства - Fraud Manager

Консультант з маркетингу - Marketing Consultant

Координатор маркетингу - Marketing Coordinator

Операційний менеджер - Operations Manager

Менеджер зі зв'язків з громадськістю - Public Relations Manager

Координатор з продажів - Sales Coordinator

Спортивний агент - Sport Agent

Спортивний юрист - Sport Lawyer

Кар'єра зі ступенем спортивного менеджменту приваблює професіоналів з різних дисциплін, які з ентузіазмом мають можливість працювати з професійною, студентською або рекреаційною атлетикою. Спортивним організаціям потрібні співробітники, які володіють такими ж фінансовими, операційними та маркетинговими навичками, як і будь-який інший бізнес. Однак початківець спортивний менеджер також повинен добре знати проблеми, які є унікальними для галузі.

Наприклад, фінансові фахівці в спорті повинні спиратися на своє розуміння таких концепцій, як спортивна оцінка, щоб укласти контракти гравців і постачальників. Для маркетологів завданням є не просто продати продукт, а й залучити відвідувачів. Фахівці з маркетингу також можуть відповідати за координацію зовнішніх комунікацій франшизи, наприклад, використання соціальних мереж для забезпечення тісного зв’язку між місцевими вболівальниками та їхньою командою. Це питання, які вимагають спеціальних навичок, які виходять за рамки типового корпоративного середовища.

Ось розбивка перспективних можливостей і важливих проблем, які ви можете знайти в спортивній індустрії:

РОБОТА ЗІ СТУПЕМ СПОРТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

Ігровий день або координатор подій - Game Day or Event Coordinator

Ці організовані, динамічні професіонали контролюють усі важливі елементи, які входять до ефективного просування, проведення та трансляції спортивної події. Координатори ігрового дня, які часто виступають зв’язковими зв’язками між вболівальниками, місцем проведення та керівництвом, допомагають створити жваву, захоплюючу атмосферу та забезпечити, щоб захід був приємним для всіх учасників.

Адміністратор атлетів - Athletics Administrator

Адміністратори атлетів часто є центральними особами, які приймають рішення в спортивних організаціях, відповідальними за нагляд майже за кожним аспектом франшизи, команди чи клубу. Все, від замовлення обладнання до найму та звільнення персоналу, може входити до їх компетенції. Їхня робота також може включати забезпечення дотримання змінюваних правових норм, особливо в колегіальних умовах.

Спортивний маркетолог - Sport Marketer

Фахівці з спортивного маркетингу зосереджуються як на створенні галасу навколо франшизи чи організації, яку вони обслуговують, так і на управлінні спонсорством, яке може вплинути на бренд команди. Загалом, їхня місія полягає в просуванні команди, її гравців і будь-яких інших історій або активів, які викликають суспільний інтерес, збільшення продажів і посилення голосу організації. Організації всіх видів покладаються на експертів, які потужно спілкуються як за допомогою цифрових, так і традиційних медіа.

Менеджер з експлуатації об'єкта - Facility Operations Manager

Лідери в цій галузі ефективно використовують наявні ресурси для підтримки та покращення спортивного майданчика. Вони можуть відповідати за управління будівельними підрядниками, найм працівників, організацію продажу та входу квитків, а також координацію планів реагування на надзвичайні ситуації.

Фінансовий та контрактний аналітик - Financial and Contract Analyst

Як і в будь-якому бізнесі, спортивні команди та франшизи прагнуть бути прибутковими та фінансово відповідальними. Фінансові аналітики в спорті підтримують цю мету, як і в інших бізнесах: аналізуючи наявні кошти, капітал і витрати, щоб максимізувати дохід і звітувати про результати. Враховуючи, що більша частина капіталу компанії може включати зарплату спортсменів і угоди з постачальниками, цих фахівців також можна попросити вивчити умови контракту, що очікує на розгляд, і переконатися, що він відповідає найкращим інтересам організації.

Менеджер по роботі з гостями - Guest Relations Manager

Менеджер по роботі з гостями гарантує, що вболівальники мають позитивний досвід спілкування з кожним співробітником обслуговуючого персоналу закладу. Вони координують роботу зі співробітниками, щоб перевірити, чи всі дотримуються організаційної політики. При виникненні будь-яких суперечок або складних ситуацій керівник бере на себе провідну роль у пошуку рішення.

Менеджер з корпоративного партнерства - Corporate Partnerships Manager

Спортивні організації часто співпрацюють з корпоративними партнерами для просування продукту чи послуги в обмін на початкову або постійну плату. Керівник корпоративного партнерства наглядає за цими партнерствами, відкриває нові можливості, розробляє угоди та контролює їх виконання. Інші види партнерства у спорті можуть включати угоди із ЗМІ, наприклад угоди про ексклюзивні права на мовлення.

ЗАРПЛАТА ЗА КАР'ЄРУ СПОРТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ:

Текст перекладено Creative Sports Shots з джерела.

Читайте також матеріал по темі "освіта": Що робить спортивний маркетер? 4-ри навички які вам потрібні

Наш колаж:

Другие посты блога

Все посты