Tribuna/Прочие/Блоги/Creative Sport Shots/Львів стає піонером в естетиці спорудження спортивних локацій

Львів стає піонером в естетиці спорудження спортивних локацій

В Україні починається бум на будівництво спортивних споруд. Про це свідчать програми спорудження Урбан парків та Палаців Спорту по усій Україні.

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
20 ноября 2021, 12:52

В Україні починається бум на будівництво спортивних споруд. Про це свідчать програми спорудження Урбан парків та Палаців Спорту по усій Україні. Також будуються та реконструюються безліч стадіонів. Але Львів думає, аби не просто побудувати стандартний проект для галочки, а і про те як такі локації стануть файними та зручними місцями для релаксу та занять спортом для усіх мешканців..

"Перша хороша новина - у Львів нарешті приведуть до ладу територію стадіону "Торпедо".

Друга хороша новина - аби це зробити місто провело Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію цього легкоатлетичного комплексу зі спортивним центром на вул. Золотій.

Третя хороша новина - на конкурс подали 11 архітектурних проєктів доволі високого рівня, тож обирати журі, серед якого був і я, було не просто.

Ми з Антоном Коломєйцевим (повідомляє автор блогу Юліан Чаплінський - від ред CSS) - головними архітектором Львова та очільником журі даного архітектурного конкурсу - вирішили прокоментувати усі 11 проєктів-учасників. Тож, про завдання, локацію, цікаві рішення архітекторів і обґрунтування журі - у цьому влозі. Вподобайка, підписка, коментар і поїхали."

Другие посты блога

Все посты