Tribuna/Прочие/Блоги/Creative Sport Shots/Найкращі університети США для любителів спорту

Найкращі університети США для любителів спорту

Якщо є один елемент досвіду типового американського університету, який відрізняє його від навчання в інших країнах, так це американська одержимість спортом. Це більше ніж братства та жіночі товариства, більше ніж чирлідинг та пивний понг і червоні чашки,...

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
16 ноября 2021, 09:43
Найкращі університети США для любителів спорту

Якщо є один елемент досвіду типового американського університету, який відрізняє його від навчання в інших країнах, так це американська одержимість спортом. Це більше ніж братства та жіночі товариства, більше ніж чирлідинг та пивний понг і червоні чашки, цей невимірянний рівень інтересу щодо спортивних команд коледжу є виключно американськими.

Якщо ви багатообіцяючий футболіст, баскетболіст або спортсмен, вибір американського університету з потужною спортивною програмою може стати різницею між тим, чи перетворите ви свої природні здібності на успішну кар’єру, чи це стане лише хобі. Навіть якщо ви більше любитель, ніж гравець, або якщо вас просто цікавлять професії, пов’язані зі спортом, як-от фізіотерапія, найкращі спортивні університети США, ймовірно, будуть набагато привабливішими, ніж інші заклади.

Але які університети найкращі як на полі, так і за його межами, коли справа доходить до спортивної майстерності? Де ви повинні вчитися, якщо проводити вихідні на переповнених футбольних стадіонах університетів – чи то як гравець, чи то вболівальник – подобається вам? Від кого можна очікувати, що стане продюсером наступного Тома Бреді чи Леброна Джеймса?

Ось наш короткий огляд деяких з найкращих університетів США для любителів спорту.

Мічиганський університет

Університет Мічигану, який регулярно приваблює понад 100 000 вболівальників на свої домашні футбольні матчі, є справжньою спортивною силою. Університет мав 24 випускника в останніх чотирьох олімпійських командах США, а також 54 конференції чемпіонату за останні 10 років і може похвалитися неймовірною університетською базою. З академічної точки зору Мічиган також не надто пошарпаний, оскільки спортивна програма має 80% випускників серед студентів-спортсменів. Любителям спорту також сподобається той факт, що в сусідньому Детройті базуються три професійні спортивні команди (NFL Detroit Lions, MLB Detroit Tigers і NHL Detroit Red Wings).

А ось так виглядає повсякденне життя в університеті:

Університет Флориди

Університет Флориди, особливо сильний для футболу та баскетболу, також є чудовим університетом для вечірок, що робить шанувальників одним із найкращих у США. Незалежно від того, гравець ви чи вболівальник, у вас не вистачить барів, щоб відсвяткувати перемоги. Флорида також є восьмим найкращим університетом світу зі спортивних дисциплін, згідно з рейтингом QS World University Rankings за предметами 2017, поділяючи цю позицію з Університетом штату Пенсільванія.

І навіть 7-м років тому цей Університет виглядав доволі круто:

Університет Коннектикуту

Можливо, у Коннектикуті немає професійних чоловічих спортивних команд, але це означає, що університетські сторони привертають ще більше уваги, ніж зазвичай. Баскетбольна команда має два чоловічі національні титули за останнє десятиліття, але саме жіноча баскетбольна команда є справжніми зірками UConn, з нещодавньою переможною серією з понад 100 ігор поспіль. Якщо вам більше подобається футбол, то цей університет, ймовірно, не для вас, але любителям спорту є чим насолодитися навчанням у Коннектикуті.

За матеріалами Топуніверситети

Читайте та дивіться також матеріал про історію студспорту США: Міжнародний день студентського спорту: машина часу із 60-х фактору мотивації

Другие посты блога

Все посты