Tribuna/Прочие/Блоги/Creative Sport Shots/На фестивалі ComplexCon представили мікстейпи до 75-річчя NBA та NFT новинки

На фестивалі ComplexCon представили мікстейпи до 75-річчя NBA та NFT новинки

Фестиваль ComplexCon повернувся в листопаді аби знову здивувати гурманів сучасного арту та тенденцій.

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
15 ноября 2021, 10:47
На фестивалі ComplexCon представили мікстейпи до 75-річчя NBA та NFT новинки

Фестиваль поп-культури ComplexCon повернувся в листопаді аби знову здивувати гурманів сучасного мистецтва, музики, мистецтва, їжи, стилів, спорту, інновації, активністей та освіти..

НБА - це інституція. Хоча її ігри такі ж свіжі, спортивні та захоплюючі, як ніколи, насправді ліга існує вже 75 років. Щоб відсвяткувати це довголіття, любителів спорту заохочували відвідати стенд НБА під час ComplexCon у Лонг-Біч, Каліфорнія.

Коли відвідувачі увійдуть до стилізованого ретро-бутіка, вони зможуть придбати вінтажні трикотажні вироби та спорядження, а також демонстрацію трикотажу Nike City Edition 2021-22. Любителі спорту також зможуть переглянути фільм NBA Lane та послухати діамантовий альбом Nike NBA та мікстейпи NBA 75th Anniversary Team Player. Весь стенд створено, щоб повторити перші кадри НБА Лейн, на якому Майкл Б. Джордан їздить на автобусі HoopsBus через фантастичний квартал, населений суперзірками НБА минулого і сьогодення.

ComplexCon – це щорічний фестиваль, який проходить на стику музики, моди, мистецтва та культури, організований Complex. Цього року вперше з’явилися #NFT. На ComplexCon було багато артистів, зокрема FEWOCiOUS, Bobby Hundreds, Mad Dog Jones, Блейк Кетрін, Метт Гондек, Денні Коул і Creature World, Віктор Москера та інші.

У цьому епізоді ми мали можливість ознайомитися з галереєю ComplexCon NFT, яку курує LGND і спонсорує Coinbase. Ми також мали можливість посидіти з деякими художниками, представленими на виставці, коли ми глибоко занурилися в перетин NFT та культури.

Ще трішки гарячих та креативних відеошотів з NFT галереї ComplexCon:

Читайте та дивіться також матеріал про криптосвіт Великий спорт любить Crypto: 10 великих нових партнерств , а також про туризм та його монетизацію Потенціал європейського ринку спортивного туризму

Другие посты блога

Все посты