Tribuna/Прочие/Блоги/Creative Sport Shots/GreenPark Sports представив NFT шанувальників спорту

GreenPark Sports представив NFT шанувальників спорту

GreenPark Sports, розробник соціальних ігор для шанувальників спорту та кіберспорту нового покоління, сьогодні оголосила про випуск обмеженого випуску преміальних NFT для спорядження у партнерстві з Immutable X, що включає понад 78000 NFT, доступних...

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
3 ноября 2021, 09:41
GreenPark Sports представив NFT шанувальників спорту

GreenPark Sports, розробник соціальних ігор для шанувальників спорту та кіберспорту нового покоління, сьогодні оголосила про випуск обмеженого випуску преміальних NFT для спорядження у партнерстві з Immutable X, що включає понад 78000 NFT, доступних для покупки у віртуальних шафках.

Місія GreenPark Sports — об'єднати любителів спорту з усього світу, щоб вони могли спілкуватися, змагатися, святкувати та співпрацювати в унікальній соціальній та захоплюючій атмосфері. Безкоштовний мобільний додаток, вперше запущений у січні 2021 року, тепер включає ранній ігровий процес для двох найбільших професійних спортивних ліг та найбільшого кіберспорту у світі.

Колекція чеснот GreenPark представить чотири вічні переваги спорту та фендому: РУХ, СЕРЦЕ, РОЗУМ та СИЛА. Сьогодні колекція розпочнеться з того, що рідкісні артефакти — потужні шоломи, обладунки та удари ніг — будуть зібрані та нададуть доступ до ранніх зусиль спільноти. З запуском V2 флагманських додатків GreenPark у 2022 році ці бажані елементи обладнання розблокуватимуть статус, доступ та можливості як у метавсесвіті GreenPark, так і в IRL.

NFT з'являться 15 листопада на сайті nft.greenparksports.com за підтримки Kolex (www.kolex.gg), постачальника програм преміум-класу white label для NFT. Побудовані на платформі Immutable X Layer-2, NFT GreenPark будуть безгазовими та вуглецево-нейтральними.

Immutable X - це провідний накопичувальний пакет з нульовим розголошенням для NFT на Ethereum, що забезпечує безпрецедентну масштабованість при збереженні безпеки Ethereum для NFT. Дані, що представляють всі дії та транзакції в пакунку Immutable X, стискаються за допомогою доказів з нульовим розголошенням на основі STARK, а потім перевіряються безпосередньо за допомогою смарт-контрактів Ethereum. Immutable X був створений у співпраці з StarkWare, компанією, яка очолює блокчейн-додатки доказів STARK.

"Ми раді запропонувати користувачам Immutable X ще більше крутих дропів NFT", - говорить Роббі Фергюсон, співзасновник Immutable. GreenPark створює дуже цікаву суміш «метаверсифікованих» видів спорту з реального світу, створюючи цифрове співтовариство, в якому можуть зібратися супербанати. Розвернувшись на Immutable X, GreenPark може охопити існуюче співтовариство NFT на основі Ethereum, залишаючись екологічно чистим і позбавляючи своїх членів величезних витрат на газ, пов'язаних з використанням NFT в основній мережі Ethereum».

Команди GreenPark, Immutable і Kolex старанно працювали, готуючись до грандіозного першого випуску NFT для GreenPark. Колекція «Добродій» втілює дух GreenPark, встановлює витоки фандому і дає цим фанатам-засновникам все більший вплив у нашому світі. Це лише початок, і попереду на нас чекають нові сюрпризи», - каже співзасновник GreenPark Sports Кен Мартін.

Про GreenPark Sports

GreenPark Sports - видавець та розробник комп'ютерних ігор та мобільних ігор для нового покоління шанувальників спорту та кіберспорту. GreenPark Sports, заснований у 2018 році, створює захоплюючі соціальні платформи, призначені для залучення шанувальників у цифровому форматі зі своїми улюбленими видами спорту, командами та спортсменами. У додатку фанати можуть відвідувати та грати у кількох фанатських всесвітів, включаючи League of Legends Championship Series (LCS), LaLiga та Національну баскетбольну асоціацію (NBA).

Про незмінний X

Immutable X — це провідне рішення для масштабування рівня 2 для NFT, що дозволяє здійснювати безгазовий мінтинг і торгівлю, не ставлячи під загрозу безпеку блокчейна, що найчастіше використовується в світі для NFT, Ethereum. Рішення, засноване на інноваційній технології StarkWare, пропонує миттєве підтвердження угоди, широку масштабованість (до 9000 транзакцій за секунду), а також відмінну зручність для розробників та користувачів. Immutable X оголосила про інтеграцію зі встановленими ринками, такими як OpenSea і Mintable, і підтримує деякі з найбільших ігор NFT у споживчих додатках (TikTok), соціальному метавсесвіті (IMVU), aming (Gods Unchained, Guild of Guardians, GreenPark Sports, Illuvium, MyC +) та партнерів зі стартового майданчика (SuperFarm, Epics.gg).

Про компанію Kolex

Kolex - це найпросунутіша платформа з повноцінною white label для створення, розповсюдження та масштабної торгівлі NFT. Ми допомагаємо провідним брендам, ігровим студіям та багатьом іншим створювати, розгортати та масштабувати найкращі у своєму класі можливості NFT для їхніх шанувальників. Kolex був створений командою Kolectiv.gg та Epics.gg і вже підтримує веб-додатки та мобільні додатки з більш ніж 200 мільйонами унікальних цифрових та фізичних NFT, зібраних на сьогоднішній день.

Читайте також: NFT-проект Bored Ape Yacht Club випустить власний токен та незабудьте переглянути також і цей матеріал зі світу криптоіндустрії та спорту: Дейв Портной: «з біткоїном все буде в гаразд»

Другие посты блога

Все посты