Tribuna/Прочие/Блоги/Creative Sport Shots/Відкрите небо з ЄС відкриє українській спорт для Європи!

Відкрите небо з ЄС відкриє українській спорт для Європи!

Україна і Євросоюз 12 жовтня підписали угоду про спільний авіаційний простір. Зазначена угода зніме ринкові обмеження і пов’язує Україну з внутрішнім авіаційним ринком ЄС, а Київ буде зобов’язаний дотримуватися авіаційних стандартів Євросоюзу.

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
12 октября 2021, 14:14
Відкрите небо з ЄС відкриє українській спорт для Європи!

Україна і Євросоюз 12 жовтня підписали угоду про спільний авіаційний простір. Зазначена угода зніме ринкові обмеження і пов’язує Україну з внутрішнім авіаційним ринком ЄС, а Київ буде зобов’язаний дотримуватися авіаційних стандартів Євросоюзу. Тепер європейськи лоукостери можуть без обмежень літати як в Україну, так і між українськими містами.

Що це дасть для розвитку українського спорту?

1. Безліч недорогих авіа-напрямків для участі у міжнародних змаганнях усіх рівнів, обміну досвідом, спільних проектів із західними партнерами, відвідання профільних конференцій, вболівальницький туризм, спорт-експіріенс  (як гостям в Україні, так і українцям у Європі), та багато іншого..

2. Для спортсменів та ігрових команд тепер подорожувати усередині України можна буде не лише на дорогих українських лоукостах, а і дешевше і в більшу кількість міст. Наприклад, Ryanair вже заявив про плани на польоти у 12 міст України та базування 20 літаків.

3. Українськи змагання з приставкою ОПЕН - можуть оперативно залучити як закордонних спортсменів, так і туристів-вболівальників з Європи та всього світу!..

Наш колаж:

Другие посты блога

Все посты