Tribuna/Прочие/Блоги/Creative Sport Shots/Чому в Україні закопують на неякісні дороги мільярди, а на Палаци Спорту не можуть дати пару млн грн?

Чому в Україні закопують на неякісні дороги мільярди, а на Палаци Спорту не можуть дати пару млн грн?

В Україні другий рік повним ходом йде масштабна інфраструктурна програма «Велике будівництво». По всій країні будуються і ремонтуються тисячі кілометрів доріг.

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
10 октября 2021, 17:56
1

В Україні другий рік повним ходом йде масштабна інфраструктурна програма "Велике будівництво". По всій країні будуються і ремонтуються тисячі кілометрів доріг. Так наприклад Юрій Корявченков заявив: "Велике будівництво" чекає головне випробування - на надійність. Так, про надійність та якість матеріалів почали думати тільки на другий рік.

За оцінкою Світового банку від 2018 року, для фінансування капітальних та поточних ремонтів Україні потрібні 30 млрд гривень на рік протягом 2018-2022 років (без урахування інфляції). Це дозволить підвищити частку доріг у гарному стані з 46% до 96%. 2020 року Україна витратила значно більше. А на 2021 рік на ремонт дорог закладено вже 132 млрд грн.

Хто ж контролює якість і доцільність витрачання мільярдів міжнародних кредитів та податків українців?

Але ми БИ хотілі висвітлити інше, як в країні роками ЗА КОПІЙКИ "будуються" локації (ПАЛАЦИ СПОРТУ ТА ІНТЕРТЕЙМЕНТУ), яки мають соборну фунцію. Де люди збираються разом, відпочивають, і вболівають за свою команду.. Або дивляться у такому місці концерт, чи ЮМОРИСТИЧНЕ ШОУ...

Приклад витрати МІЛЬОНІВ із м.Хмельницький:

Другие посты блога

Все посты