Tribuna/Футбол/Блоги/Crazy=genius/Футбольна збірна найкращих біатлоністів України. Є свій Шева та Вінні Джонс

Футбольна збірна найкращих біатлоністів України. Є свій Шева та Вінні Джонс

Розбираємо за позиціями.

Блог — Crazy=genius
13 сентября 2020, 08:48
4
Футбольна збірна найкращих біатлоністів України. Є свій Шева та Вінні Джонс

Розбираємо за позиціями.

Alex Pobedkin запустив челлендж, в якому запропонував скласти футбольну збірну України з представників інших видів спорту. Уже була баскетбольна збірна, тепер на черзі біатлон.

Грати будемо за схемою 3-5-2 з відтягнутими латералями у нападі та у міцному блоці 5-3-2 у захисті. Нівелювати нестачу в антропометрії від баскетболістів та боксерів маємо ідеальною точністю ударів й передач, злагодженістю та насиченістю оборони та швидкістю прийняття рішень. Робити різницю мають два елітні форварди-універсали на вістрі атаки. Ставку також робимо на лонгшоти.

В’ячеслав Деркач: воротар

Завжди розпочинає командні атаки, все круто з точністю дальніх пасів. Доволі стабільний варіант, може забожити в окремих матчах. До того ж не забуваємо про потойбічні зв’язки В’ячеслава. Хто зна, може у вирішальній серії пенальті врятує саме консультація із ними.

Артем Прима: центральний захисник

Найбільш кремезний та атлетичний гравець команди, Вінні Джонс українського розливу, крутий командний гравець. Якщо Артем у хорошій формі – він буде з’їдати будь-якого нападника суперника. До того ж все добре зі швидкістю − втікти від Прими треба ще постаратися.

Віталій Кільчицький: центральний захисник

Зі зростом 182 см Віталій також входить до найвищих гравців нашої збірної. Кільчицький буде відповідати за швидкість прийняття рішень в обороні, бо вихід через короткий пас з-під пресингу – його чеснота.  

Сергій Семенов: центральний захисник

Ще один міцний атлетичний гравець нашої збірної. Суперсем може включити ультра режим та знищити будь-якого суперника у довгому затяжному матчі, особливо, з додатковим часом. Сергій також буде відповідати за вихід із оборони через максимально точні лонгболи, те, що він добре вміє.

Богдан Цимбал: лівий латераль

Молодий, та доволі швидкий на юніорському рівні, наша відповідь Альфонсо Девісу. Має закривати всю бровку та позиційно розтягувати захист суперника. Поки що доволі нестабільний, але ставка на молодість та рвучкість – це круто для флангового гравця.

Антон Дудченко: правий латераль

Також молодий, але на відміну від Цимбала, більш стабільний та виважений гравець, прототип Кімміха. Зможе завдати дальній удар та круто прострілити. Є великий потенціал для розвитку.

Сергій Сєднєв: опорний півзахисник

Вдало зв’яже оборону та атаку, дуже збалансований гравець. Все добре з мобільністю та кругозором. Також зможе вдало пробити із незручної позиції.

Артем Тищенко: атакувальний півзахисник

Основною чеснотою та зброєю наших АПЗ мають стати гарматні та максимально точні лонгшоти з будь-яких позицій, а нестачу у мобільності мають закрити форварди. Артем Тищенко вдало вписуються у цю концепцію. Гравець буде шукати позиції для ударів та підігрувати нападникам. А згодом, можливо, ще й додасть і у спринтовій швидкості.

Олександр Біланеко: атакувальний півзахисник

Буде виконувати ту ж саму роль, що й Тищенко, але Олександр набагато досвідченіший та стабільніший гравець. Така зброя у команді додає варіативності. А якщо гра піде, то Біланенко може стати man of the match із захмарною точністю ударів.

Андрій Дереземля: центрфорвард, капітан

Напад – головна зброя нашої збірної, тут грають зірки команди. Андрій зможе і зіграти стовпа зі своїм зростом у 188 см та атлетизмом, і майстерно протягнути м’яч на швидкості, і вдарити здалека. У лідерських якостях також ніхто не сумнівається, точно потягне команду за собою у скрутну хвилину. Фінішинг взагалі на найвищому рівні. Наш біатлонний Шева, ще й ім’я таке ж саме.

Дмитро Підручний: центрфорвард

Не менш крутий нападник та лідер. І вдарить круто, і видасть неймовірний спринт на максимальній швидкості. Дуже командний гравець, завжди відпрацьовує у обороні. Також Дмитро прекрасний тактик, його бачення поля дозволяє просто знищувати оборону суперника.

Увесь склад:

Запасні, але завжди присутні у команді: Олександр Жирний, Володимир Сємаков.

Фото: biathlon.com.ua

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты