Tribuna/Футбол/Блоги/Crazy=genius/Склад із найвищих гравців ЛЧ

Склад із найвищих гравців ЛЧ

Ті, які зіграли хоча б раз.

Блог — Crazy=genius
21 ноября 2017, 01:24
1
Склад із найвищих гравців ЛЧ

Це не просто високі футболісти, а футболісти-велетні, які вийшли хоча б раз на поле у матчі ЛЧ.

Форварди:

Міхіл Крамер "Феєнорд". 195 см.

Гігант із Голандії. Не є основним, здебільшого виходить на кінцівки матчів та й з релізацією у нього недуже (забиває тільки у кубку). Були успішні сезони у складі голандських середняків та й у перші роки у "Феєнорді" непогано забивав (2015/16 - 14 голів)

Бас Дост "Спортінг". 196 см.

Дост - кращий бомбардир та лідер "Спортинга". Він просто заштовхує м'яч у ворота суперника, або замикає передачі - все що треба фоварду. К-кіллер.

Фернандо Льоренте "Тоттенгем". 193 см.

Баська кров Льоренте ще не вистигла, але найкращі іспанські роки вже позаду. У "Тотенгемі" основним він точно не стане (краший нападник Англії грає на його позиції), а от вийти на заміну та урізноманітніти атакувальну гру - це він класно робить.

Півзахисники:

Неманія Матич "МЮ". 194 см.

Один із найвдаліших трансферів Моурінью. Матич відразу влився у команду і став тою зв'язною ланкою, яку довго не міг знайти "МЮ".

Маруан Феллаіні "МЮ". 194 см.

Бельгійський велетень-джокер із "МЮ" багатьох закохав у себе зачіскою. Він був дуже персективним футболістом (таким він переходив у "Евертон" та і у "МЮ"), але травми його підвели.

Нір Бітон "Селтік". 196 см.

Основний гравець "Селтіка". Стабільний та величезний. Здебільшого грає у захисті, має класний дальній удар.

Захист:

Каліду Кулібалі "Наполі". 195 см.

Об темну скалу розбиваються всі. "Наполі" треба буде добре подумати як втримати свого лідера (2,7 відборів м'яча за матч дуже солідний результат).

Ніколас Зюле "Баварія". 194 см.

Молода стіна із "Баварії" швидко прогресує. У нього класне бачення поля, перший пас, антропометрія. Але й конкуренція у "Баварії" на позиції ЦЗ величезна.

Федеріко Фасіо "Рома". 195 см.

Із Манолосом Фасіо складають найкращу оборону у Серії А. А Федеріко ще й віддає ось такі гольові паси.

Себастьян Коатес "Спортінг". 196 см.

Коли Коатес переходив у "Ліверпуль", на уругвайця були покладені величезні надії. Нажаль він не заграв. Сьогодні він основний у "Спортингу".

Тібо Куртуа "Челсі" 199 см.

Беззаперечний лідер нашого хіт-параду. 199 (!) см, мда... Тібо - один із кращих голкіперів сьогодні. На його сейви можна дивитись вічно.

Весь склад:

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты