Tribuna/Футбол/Блоги/Cj not surprised/Так хто ж з англійських клубів гратиме в ЛЧ?

Так хто ж з англійських клубів гратиме в ЛЧ?

CJ вже знає

Блог — Cj not surprised
Автор — cjbarbosa
2 июля 2020, 14:38
6
Так хто ж з англійських клубів гратиме в ЛЧ?

В Англійській Прем'єр-лізі головна інтрига кінцівки сезону - хто ж все таки займе місця, які даватимуть право на участь в Лізі Чемпіонів 20/21. Здавалося б Лестер, Челсі та Манчестер Юнайтед знаходяться в дуже гарних позиціях, та чи так воно? Давайте спробуємо передбачити.

Хотілося б одразу вставити декілька приміток.

1. Прогнозуємо хто займе місця з третього по п'яте, розраховуючи на те, що апеляція Ман Сіті буде відхилена, і п'яте місце стане квитком до Ліги Чемпіонів.

2. Я, на жаль, не маю можливості дивитись всі матчі команд з верхньої частини турнірної таблиці. Також звісно дуже впливає відсутність вболівальників на трибунах, яка нівелює перевагу домашніх матчів, які дуже часто виграються за рахунок емоцій. А тому мій прогноз будується в основному на неповністю переглянутому матеріалі, логічному порядку сил команд та інтуіції.

3. Я вболіваю за Арсенал (I know that feel, bro) і старатимусь максимально об'єктивно прогнозувати їх матчі, однак не дивуйтесь якщо раптом в моєму прогнозі Арсенал посяде третю сходинку :)

Таблиця на момент написання матеріалу виглядає так. Лестер на третьому місці з 55 пунктами в активі, Челсі дуже близький до нього та має 54 очка. Далі розташовані Ман Юнайтед та Вулвергемптон, які мають по 52 бала. Через прірву в 6 очків бачимо Арсенал. На один бал менше у Тоттенгема, але при цьому гра в запасі. Також 45 пунктів у Бернлі. За ним йдуть Шеффілд та Евертон, які мають по 44 очка. Я думаю цього достатньо.

Отже, ми починаємо.

32 ТУР

В 32 турі залишилось провести два матчі - Тоттенгем приїде сьогодні в гості до Шеффілда, а Манчестер Сіті прийматиме Ліверпуль. Цей тур подарував нам одразу декілька сенсацій. Лестер та Челсі синхронно програли Евертону та Вест Гему відповідно. Вулвергемптон такі потрібні 3 очки взяв на полі дуже вмотивованої Астон Вілли. Арсенал на класі розбив вдома Норвіч. Задля справедливості відзначу, що такої слабкої гри, яку показав Норвіч, я вже давно не бачив в АПЛ. Гра Манчестер Сіті та Ліверпуля в нашому контексті цікавить не дуже. Однак все таки я думаю що вона завершиться мінімальною перемогою містян. А ось гра Шеффілда та Тоттнема матиме вплив на формування таблиці. Шеффілд після карантину абсолютно не радує. В трьох матчах всього 1 очко та жодного забитого м'яча, а останні два матчі взагалі програв із загальною різницею 6:0. Тоттенгем же навпаки після карантину видав бойову нічию з МЮ та суху перемогу над Вест Гемом. Здається в цій парі все буде просто. Однак я не вірю в те, що Шеффілд не зможе забити вчетверте поспіль. А тому Тоттнему однозначно буде нелегко. Хоча їм потрібніше, тому ставлю на мінімальну перемогу Шпор.

Тоді наша таблиця після повного 32 туру виглядатиме так:

3. Лестер - 55

4. Челсі - 54

5. МЮ - 52

6. Вулвз - 52

7. Тоттенгем - 48

8. Арсенал - 46

9. Бернлі - 45

10. Шеффілд - 44

11. Евертон - 44

33 ТУР

В 33 турі Манчестер Юнайтед прийматиме Борнмут, які наразі перебувають в дуже поганій формі. Легкі три бали для Манкуніанців. Лестер, який програв останній матч зіграє проти невмотивованого Крістал Пелес, який до того ж, останні два матчі програв. Тому думаю це закінчиться мінімальною перемогою для лисиць. Вулвергемптон зустрінеться з Арсеналом. Центральний матч 33 туру в боротьбі за єврокубки. Вулвергемптон виграв останні свої три матчі, при цьому не пропустивши жодного голу. До того ж історично так склалось, що проти саме цього Вулвергемптону Арсеналу завжди дуже важко грати. Однак після переконливої перемоги над Норвічем, та після того як закінчилась епопея з контрактами Луіза та Саки, що звичайно повинно добре вплинути на роздягальню, я поставлю на Арсенал. Челсі обов'язково реабілітується за поразку та обіграє Уотфорд. Бернлі та Шеффілд розпишуть нічию, а Тоттенгем не зможе обіграти Евертон. Також мирова.

Таблиця після 33 туру:

3. Лестер - 58

4. Челсі - 57

5. МЮ - 55

6. Вулвз - 52

7. Тоттенгем - 49

8. Арсенал - 49

9. Бернлі - 46

10. Шеффілд - 45

11. Евертон - 45

34 ТУР

В 34 турі Крістал Пелес прийматиме Челсі. Мінімальна перемога синіх в напружені боротьбі. Арсенал вдома не без проблем, але обіграє Лестер, який кінцівку сезону проведе не так стабільно, як 30 турів до цього. Вест Гем, намагаючись не вилетіти в Чемпіоншип, на своєму полі обіграє Бернлі. Шеффілд, який починає виходити з кризи, відбере очки на своєму полі у Вулвергемптона у безгольовому матчі. Евертон вдома переможе Саутгемптон. Борнмут продовжить падіння до нижчого дивізіону та програє Тоттенгему. Астон Вілла ж, в свою чергу, поділить очки з Манчестер Юнайтед.

Таблиця після 34 туру:

3. Челсі - 60

4. Лестер - 58

5. МЮ - 56

6. Вулвз - 53

7. Тоттенгем - 52

8. Арсенал - 52

9. Евертон - 48

10. Шеффілд - 46

11. Бернлі - 46

35 тур

В 35 турі Ліверпуль вдома легко обіграє Бернлі та відсіє того з боротьби за єврокубки. Шеффілд вдома дасть бій Челсі, але сині все таки зможуть здобути 3 очки. Вулвергемтон поділить очки вдома з Евертоном, тому ще на мій погляд це команди плюс мінус одного рівня. Тоттенгем та Арсенал в матчі з забитими м'ячами та обов'язково червоними картками переможців не виявлять. Борнмут все ж таки вчіпиться зубами та відбере вдома два очки у Лестера. А Манчестер Юнайтед знову стане на переможну ходу та обіграє Саутгемптон.

Отже, що ми маємо після 35 зіграних турів:

3. Челсі - 63

4. Лестер - 59

5. МЮ - 59

6. Вулвз - 54

7. Тоттенгем - 53

8. Арсенал - 53

9. Евертон - 49

Шеффілд та Бернлі на цьому етапі відсіюються.

36 тур

В 36 турі Ньюкасл, у якого на той момент вже не буде жодної мотивації, не зможе нічого протиставити Шпорам. Перемога Тоттенгема. Лестер згадає що таке перемоги, обігравши вдома Шеффілд, якому на даному етапі теж вже нічого не потрібно. Евертон вдома зіграю в нічию з Астон Віллою, яка відчайдушно намагається залишить у вищому англійському дивізіоні. Крістал Пелес, який завжди є незручним суперником для грандів, зможе дати бій МЮ та забрати мінімум 1 пункт. Челсі вдома не помітить Норвіч. Бернлі у напруженій боротьбі програє Вулвергемптону. А Арсенал вдома обіграє Ліверпуль, склад якого буде розбавлений молодими гравцями.

Таблиця після 36 туру:

3. Челсі - 66

4. Лестер - 62

5. МЮ - 60

6. Вулвергемптон - 57

7. Тоттенгем - 56

8. Арсенал - 56

9. Евертон - 50

Евертон виходить з боротьби

37 ТУР

37 тур Вулвергемптон розпочне з перемоги вдома над Крістал Пелес. Тоттенгем та Лестер в запеклій боротьбі розкатають нічию. Манчестер Юнайтед скоріш за все обіграє Вест Гем. Ліверпуль вдома навряд чи програє Челсі, а Арсенал на виїзді обіграє Астон Віллу, відправивши ту у Чемпіоншип.

Таблиця після 37 туру:

3. Челсі - 67

4. Лестер - 63

5. МЮ - 63

6. Вулвергемптон - 60

7. Арсенал - 59

8. Тоттенгем - 57

38 ТУР

В заключному турі чемпіонату Лестер та МЮ розкатають дуже обережну нічию, яка даватиме право обидвом командам грати з наступного сезону в найпрестижнішому клубному чемпіонаті Європи. Крістал Пелес навряд чи вдома зможе щось запропонувати супервмотивованому Тоттенгему. Перемога Шпорів. Челсі, який вже забезпечив собі третю сходинку, дозволить Вувлвз забрати на Стемфорд Брідж один пункт. А Арсенал в заключному турі розіб'є вдома Уотфорд.

Отже команди посядуть такі місця:

3. Челсі - 68

4. Лестер - 64

5. МЮ - 64

6. Арсенал - 62

7. Вулвергемптон - 61

8. Тоттенгем - 60

Як ми бачимо, як би я не старався, та все одно навіть у своїх думках я не зможу занести Арсенал у ЛЧ. Хоча якщо відкинути емоції, то таке розташування команд наприкінці сезону стане мабуть найбільш об'єктивним та показовим. Хто на що заслуговує.

Однак за що ми любимо футбол - так це за чудеса в ньому. Не можна відкидати варіанти, при якому наприклад Челсі "попливе" після болючої поразки від Вест Гема, чи Вулвергемптон, граючи в дуже консервативному стилі продовжить збирати мінімальні перемоги та інші.

Чекаю в коментарях як, на ваш погляд, розташуються команди з верхньої частини турнірної таблиці в кінці сезону.

І нехай переможцями вийдуть найдостойніші.

Лучшее в блогахБольше интересных постов