Tribuna/Футбол/Блоги/Тіні в раю/«Не за***й мене»: Гасперіні нарвався на норов Міхайловіча – тренеру Маліновського жорстко погрожують

«Не за***й мене»: Гасперіні нарвався на норов Міхайловіча – тренеру Маліновського жорстко погрожують

Головний тренер Аталанти Джан П’єро Гасперіні та наставник Болоньї Сініша Міхайловіч влаштували конфлікт, який став головною подією матчу їхніх команд.

Блог — Тіні в раю
Автор — chudidis4e
22 июля 2020, 17:44
8
«Не за***й мене»: Гасперіні нарвався на норов Міхайловіча – тренеру Маліновського жорстко погрожують

Поєдинок 35-го туру Серії А між Аталантою та Болоньєю завершився мінімальною перемогою господарів. Єдиний гол у звітній зустрічі забив Луїс Мурієль, ще на крок наблизившись до рекорду Пако Алькасера, який у сезоні-2018/19 забив 12 голів за дортмундську Борусію у Бундеслізі після виходу на заміну. Колумбійцю залишилося нанести лише один результативний удар в останніх трьох матчах, при цьому не будуви гравцем основи, щоб повторити це досягнення. Наразі у нападника таких голів одинадцять.

Однак цей факт, як і чергова перемога Аталанти, відійшли на другий план. На авансцені опинилися головні тренери команд. Сініша Михайлович та Джан П'єро Гасперіні ще в першому таймі влаштували словесну перепалку, яка завершилася вилученням останнього. Все почалося після зіткнення Робіна Госенса та Андреаса Ольсена. Гасп на емоціях почав щось пояснювати директору Болоньї, а імпульсивний Сініша не пробачив такого зухвальства: "Якого х** ти говориш з моїми? Говори зі своїми! Не за**буй мене!" Наставник бергамасків не залишився в боргу, тому в ситуацію довелося втрутитися арбітру. Федеріко Ла Пенна покарав Міхайловіча лише жовтою карткою, а Гасперіні – червоною.

На післяматчевій прес-конференції Джан П'єро намагався не говорити про інцидент, лише наголосивши на несправедливості такого рішення рефері: "Давайте негайно рухатися далі і говорити виключно про гру. Це був складний матч. Проте ми завжди чесні, і я точно не заслуговував вилучення".

Натомість Міхайловіч не став відмовчуватися, добренько покритикувавши свого візаві і після матчу. "Кожен встановлює правила в своєму власному домі. Оскільки я не дозволяю собі говорити з чужою лавкою, він не повинен дозволяти собі говорити з моєю, інакше я розлючуся. Тепер, без уболівальників на трибунах, ви можете чути все, і я не йду до лави опонентів, щоб сказати їм бути тихими. Я відповідаю за свою лаву, якщо у Гасперіні є якісь претензії, він повинен сказати це мені. Хіба він не хотів нічого говорити? Я вважаю, що він вважає за краще нічого не коментувати, тому що він знає, що був неправий. І пальцем не потрібно тикати. Якби він зробив це зі мною, я не знаю, чи залишився б на місці його палець".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Легенда провалена
15 декабря 2017, 20:09
Все посты