Tribuna/Футбол/Блоги/Тіні в раю/«Не кажи «гоп», поки не перескочиш» – VAR призвів до епічного конфузу Сапонари в матчі з Ювентусом: це треба бачити

«Не кажи «гоп», поки не перескочиш» – VAR призвів до епічного конфузу Сапонари в матчі з Ювентусом: це треба бачити

В стартовому матчі 19-го туру італійської Серії А між Ювентусом та Сампдорією трапився один із найепічніших епізодів у ниніншньому сезоні і точно найбільш фатальний у кар’єрі півзахисника генуезців Рікардо Сапонари.

Блог — Тіні в раю
Автор — chudidis4e
29 декабря 2018, 16:10
«Не кажи «гоп», поки не перескочиш» – VAR призвів до епічного конфузу Сапонари в матчі з Ювентусом: це треба бачити

Півзахисник гостей вийшов на заміну на 72-й хвилині, коли його команда поступалася з рахунком 1:2. У компенсований арбітром час Сапонара зумів зрівняти рахунок, завдавши потужного удару з-за меж штрафного майданчика.

Рікардо, який був близьким до дого, щоб вдруге (перший був у 15-му турі з Лаціо) за 20 днів врятувати свою команду від поразки, відзначаючись у доданий час.

На радощах Сапонара зняв із себе футболку, за що заслужено отримав жовту картку від головного арбітра Паоло Валері.

Але це ще не все: рефері спочатку гол зарахував, але отримавши підказку від асистента VAR пішов дивитись відеоповтор. Виявилось, що м'яч до, здавалось героя зустрічі, рикошетом потрапив від його одноклубника Грегуара Дефреля. Таким чином Сапонара епічно сконфузився: гол не зарахували, а жовтку карту ніхто анульовувати не буде – неспортивна поведінка завжди повинна бути покараною.

Варто зауважити, що в цьому матчі рефері поставив по одному пенальті в ворота обох команд після допомоги VAR.

Словом, на це треба дивитися.

 

відеоогляд матчу Ювентус – Сампдорія

Другие посты блога

Легенда провалена
15 декабря 2017, 20:09
Все посты