Tribuna/Футбол/Блоги/Тіні в раю/Він міг привезти в Італію Роналду, виправдовує Бонуччі та обламав Райолу – резонансні зізнання екс-директора «россонері»

Він міг привезти в Італію Роналду, виправдовує Бонуччі та обламав Райолу – резонансні зізнання екс-директора «россонері»

Массіміліано Мірабеллі був спортивним директором Мілана під час правління китайських власників. Саме він витратив на трансфери 200 млн євро, за що його нещадно критикували в Італії. В інтерв’ю для Sportitalia він розповів, чому його період у клубі не можна низивати провальним.

Блог — Тіні в раю
Автор — chudidis4e
29 ноября 2018, 17:44
Він міг привезти в Італію Роналду, виправдовує Бонуччі та обламав Райолу – резонансні зізнання екс-директора «россонері»

Чи міг я щось зробити краще? Ніколи не потрібно бути задоволеним результатом. До того ж, це було б не дуже скромно заявляти, що все склалося найкращим чином. Однак тільки той, хто нічого не робить, не допускає помилок.

Добре відомо, що я хотів привезти в Мілан Обамеянга. Він був для мене головною ціллю, я зустрічався з ним кілька разів, але переговори були дуже важкими. До того ж я повинен був прислухатися до вимог Монтелли, для якого першим вибором був Калініч.

Ми розглядали чотирьох кандидатів для підсилення атаки: це були Іммобіле, Белотті, Обамеянг та Бензема. Райола пропонував Мілану Ібрагімовіча, але потрібно було будувати молоду команду, тому швед не підходив для такого проекту. Дуже шкода, що команду вже покинув Андре Сілва. Я вірю, що у цього гравця попереду блискуче майбутнє.

Роналду? Ми дійсно розглядали цей варіант і навіть обговорювали ситуацію з його агентом Жорже Мендешем. Нам було відомо про проблеми Кріштіану в Реалі. Ми обговорювали і зарплату, і все інше, але потім китайські власники заблокували переговори через нестійку ситуацію. Якби тоді в керівництві були нинішні власники Мілана, Кріштіану зараз грав би в червоно-чорній футболці.

Ви помиляєтесь, коли говорите, що запрошення Бонуччі стало провальним. Підписання такого гравця не може вважатися провалом. “Б’янконері” хотіли його продати, Мілан скористався ситуацією. Коли я вийшов на нього з пропозицією, Леонардо був упевнений в ідеї переходу в Мілан. Однак помилкою було віддати йому капітанську пов’язку. Її повинен носити гравець, який провів у команді більше часу.

Ситуація з контрактом Доннарумми не була війною. Кожен із нас керувався власними інтересами. Міно Райола, ймовірно, звик досягати свого різними способами.

В будь-якому разі, продовження угоди Доннарумми було для нас пріоритетом. Райола вимагав за продовження 30-40 мільйонів, але ми не витратили на це жодного євро. Переговори були доволі складними, особливо в його домі в Монте Карло.

Я пишаюся тим, що зробив Гаттузо головним тренером. Коли ми вирішили змінити наставника, китайці сумнівалися в ідеї запрошення Ріно, але я вважав, що він стане вибором не лише для теперішнього, але і для майбутнього, що Гаттузо зараз і доводить в Мілані. Думаю, що команда зможе завершити сезон в зоні Ліги чемпіонів.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Легенда провалена
15 декабря 2017, 20:09
Все посты